FOLLOWER

14 Mei 2015

Segmen Blogwalking Cuti Semestar By Parihh

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Blogwalking Cuti Semestar By Parihh


Masih lagi bersegmen.  YangBaik dah semakin kemaruk join segmen sekarang nie.  Maklumlah idea nak mengarang panjang lebar pun dah kedaung.  Susunan blog pun masih tidak berapa teratur sibuk pula nak join segmen.  Rasanya buat masa ni biarlah dulu dengan warna dan susunan sedia ada. 

Walaupun tidak nampak macam blog 'mak-mak' sangat tidak mengapalah.  Janji laju.  Korang perasan tak??? Perasan kan... klik jer kat blog ni... cepat jer keluar semua-semua yang ada dalam blog nie... ha itulah penganan template New Thesis Versi 3.  

Tengok pula ada apa dengan segmen blogwalking yang Parihh buat nie.  Rupa-rupanya Parihh masih lagi belajar dan sekarang sedang bercuti.  Semester ke berapa dah eh??  


Segmen Blogwalking Cuti Semestar By Parihh

Klik banner di atas untuk berkenalan dengan Parihh dan segmennya... P

Segmen berlangsung mulai 7 - 31 Mei 2015.  Bertujuan untuk merapatkan hubungan di kalangan blogger.  Beruntung Parihh, ramai rakan blogger yang join segmen.

Untuk Segmen ini, hadiah yang ditawarkan adalah Review Blog : 5 pemenang dan Bloglist : 10 pemenang.  Kiranya ada 15 blogger yang bertuah lah nie..

Jom... klik banner di atas dan kita meramaikan segmen ini.

Terima kasih.

Oppss... jangan segan-segan kliklah butang share di bawah nie.  Sharing is caring :D

23 ulasan:

  1. hehe terima kasih kak sudi join segmen saya . buka sem ni saya baru sem 5 :)

    jom blogwalking ke blog para peserta lain :)

    BalasPadam
  2. Singgah melawat di sini..Dari segmen yg sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    BalasPadam
  3. datang dr segmen yg sama... Hye !!

    http://www.bakul2011.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai nur ikaa
      terima kasih sudi blogwalking sini..

      Padam
  4. Hi..dropping here

    http://www.riverstonegirl.blogspot.com/2015/05/join-segmen-blogwalking-cuti-semester.html
    :-)

    BalasPadam
  5. Hi, datang dari segmen yang sama :D
    Done follow btw!
    http://lakiterok.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    BalasPadam
  6. Hi, datang dari segmen yang sama :D
    Done follow btw!
    http://lakiterok.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    BalasPadam
  7. Jalan-jalan tengok blog..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    BalasPadam
  8. Assalammualaikum. Om datang daripada segmen yang sama. Done follow this blog ^^.

    http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    BalasPadam
  9. Assalammualaikum. Om datang daripada segmen yang sama. Done follow this blog ^^.

    http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    BalasPadam
  10. Singgah datang dari segmen sama :) gudluck

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

    BalasPadam
  11. Good luck dari segmen sama ;)

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

    BalasPadam
  12. jenjalan dr segmen yg sama http://www.kakgojes.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    BalasPadam
  13. Singgah dari segmen yang sama (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

    BalasPadam
  14. singgah bw dari segmen yg sama
    selamat berblogwalking

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    BalasPadam
  15. Singgah blogwalking :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by-parihh.html

    BalasPadam
  16. Singgah Blogwalking, Blog yang bagus, loadingnya cepet.

    Salam
    harga motor yamaha mio gt

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.