FOLLOWER

29 Mei 2015

CPUV ke-4 Mei 2015 | Berus Gigi Emas

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


CPUV ke-4 Mei 2015 | Berus Gigi Emas.  Belum pernah dalam sejarah hidup YangBaik dari kecil sampai sekarang berus gigi guna emas.  Masa kecil dulu pernah juga berus gigi guna arang.  Ikut petua orang tua-tua supaya gigi kekal putih dan sihat.  Tapi tak lama sebabnya tengok arang pun takut... hitam semacam jer.  Agaknya la kan, kalau mak pak kita tokey emas mahu tak dia bagi kita gosok gigi dengan emas...

Eh eh.. tiba-tiba pula cakap pasal emas nie apasal.  Ha ini YB nak bagi tahu pasal CPUV ke-4 yang diterima pada bulan Mei 2015.

CPUV ke-4 Mei 2015


Sudah hampir ke penghujung bulan Mei, tiba-tiba masuk lagi satu kempen CPUV.  Kali ini giliran jenama ubat gigi Colgate 360 Charcoal Gold [PC].  Ada perasan tak iklan emas bertebaran dalam blog YangBaik.  Seperti biasalah kadang-kadang tenggelam timbul tak menentu.  Antara banyak-banyak promoted content, ada satu yang sempat YangBaik tengok adalah Layanan Gold Class dari blog Namee Roslan.  Nak tahu ada apa dengan iklan tu boleh terus ke blog Namee Roslan.

Sehingga itu, terima kasih kepada Nuffnang dan Colgate.




5 ulasan:

  1. semalam cari kat giant...tak ada pulak berus gigi emas ni..hehehe..teringin gak simpan buat koleksi kan...

    BalasPadam
  2. tahniah.. murah rezeki hari jumaat

    BalasPadam
  3. massssyuk hehehe.. tahniah kak..

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.