FOLLOWER

25 Mei 2015

CPUV Ke-2 Mei 2015 dan Status Non-Glitterati

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


CPUV ke-2 Mei 2015.  Setelah masuk minggu ke-4, itupun dah di penghujung minggu baru masuk CPUV yang kedua bagi bulan Mei 2015.  Nampaknya bulan Mei ni CPUV kurang mesra sikit dengan blog YangBaik.  Tidak tahulah di mana salahnya.  Nak kata loading lambat dah cepat ... setelah bertukar template.  Pengunjungpun rasanya dah semakin ramai.  Bilangan pengikut pun semakin bertambah.

CPUV ke-2 Mei 2015


Kempen membaca bersama anak-anak.  Yang bestnya ajak anak-anak membaca sambil makan di McD.

Yang sempat singgah kat blog ni promoted content dari blog  Redmummy dan ada beberapa blog lagi yang bercerita mengenai menariknya membaca sambil makan-makan di McD.

Terima kasih Nuffnang... sudi juga bagi CPUV.

Non-Glitterati 


Cuma nak tanya kepada encik Nuffnang mengapa status blog YangBaik jagi Non-Glitterati sekali lagi.  Rasanya kali ini entah dah berapa kali status tu bertukar.  Untuk makluman encik Nuffnang, blog YangBaik tiada iklan dari yang lain selain dari Nuffnang sahaja.  Setia pada yang satu neh. Harapnya dapatlah encik Nuffnang betulkan semula status blog YangBaik.

Sekian.

4 ulasan:

  1. Kdg2 nuffnang sllu ada problem mcm ni..

    BalasPadam
  2. akak ada lebih daripada 1 blog ke dengan nuff...
    sebab ada kes, blogger daftar 2 blog atau lebih, then 1 blog je aktif, yang blog lagi 1 tu bersarang, tak ada visitors, that's why status bertukar ke non-glitter...

    tapi itu jelah yang pernah blogger lain kongsikan pasal status glitter ni.. :)

    kalau nak jawapan lagi best.. kena tanya sendiri lah kat en nuff

    BalasPadam
  3. sama lah,tetiba jadi non glitter...think positive...ni peluang hantar ticket kat nuffnang...baik2 dgn nuffnang

    BalasPadam
  4. rasa nak buang dah nuffnang ni...sejak tahun lepas dah xde cpuv dah huk huk :(

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.