FOLLOWER

27 Mei 2015

1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88.  Sudah beberapa hari entri di blog YangBaik sunyi dengan segmen atau Giveaway.  Mungkin juga kerana tidak berjumpa dengan blog yang anjur segmen atau GA atau juga kerana segan sebab kerap sangat join GA.   Kali ini YangBaik join segmen GA pertama yang dianjurkan oleh rakan blogger Afizah Azmi melalui blognya juga bernama Afizah Azmi.  Jarang sekali jumpa blog yang nama pemilik atau penulisnya adalah sama.  

Banner Segmen

http://afidahazmi88.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

Menjadi satu kelaziman bagi mana-mana blog untuk buat entri mengikut isu semasa dan situasi semasa. Oleh kerana sekarang ni sudah hampir bulan Ramadhan dan seterusnya diikuti dengan hari raya ... maka segmen ini dibuat bersempena dengan nak puasa dan nak raya juga. Walaupun masih awal tetapi persediaan perlu ada dari sekarang ... betul tak?

Kira kita nak ambil kesempatan dan ambil peluang dan kerajinan rakan blogger yang menganjurkan segmen dan giveaway.

Segmen ini berlangsung selama satu bulan mulai 27 Mei 2015 hingga 27 Jun 2015.

Jom klik banner di atas untuk ikut serta.  Kita meriahkan segmen pertama anjuran rakan blogger Afidah Azmi.

Barang yang lepas jangan dikenang... bersedih jangan berduka pun jangan.

15 ulasan:

  1. Thanks sebab sudi join..Good Luck :-)

    BalasPadam
  2. assalamualaikum, saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html ... salam ziarah ... sila lah datang ke blog saya....

    BalasPadam
  3. Jalan-jalan tinggal jejak.. dari segmen yang sama.. Gud luck 2 u..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    BalasPadam
  4. join jugak....

    jemput singgah

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    BalasPadam
  5. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    BalasPadam
  6. eh..eh...bagus jugak peserta GA Fidasemua...menambah kawan kan..hehehe

    BalasPadam
  7. singgah dari segmen sama, semoga berjaya!
    http://najihaamarzukii.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    BalasPadam
  8. Good luck!
    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    BalasPadam
  9. ada GA di blog.jemput :) http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-farah-adila.html

    BalasPadam
  10. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  11. Good luck

    Hai.Khaty blogwalking kat sini.
    Exchangefeed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM3100.00 Jemput join tau.Boleh juga buat tambah duit raya.Terima kasih

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.