FOLLOWER

26 September 2011

Tersasar

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

sumber gambar:  Google.com dengan kata kunci fokus dan imej (perlukah dimaklumkan?)
Jangan hilang fokus anda.  Fokus sebenar untuk membuat nota dan siapkan buku kerja serta assignment individu dan kumpulan.
Tetapi... seketika tersasar dari landasan hanya kerana blog ini... memang tak boleh blah... bila ada jer peluang dan ruang nak ambil kesempatan...
Tumpukan kepada titik fokus anda dan sasaran anda
Tewaskah aku...

Tak taulah nak cerita apa, agak-agak lah boring jer baca blog ni... tak best langsung, dok buat cerita tergantung dan sekerat jer... pernah beberapa kali ditegur kerana suka buat cerita tergantung... apa nak buat bukan niat macam tu... dah dok elok menaip tiab-tiba... idea hilang. Masa log in tadi elok jer idea tu berlegar kat kepala 'hotak' ni, tiba-tiba 'dia' pergi singgah pun tak lama...waaa


Semoga aku mampu siapkan dan mencapai sasaran dan matlamat...

Oh blog...

*.*

2 ulasan:

  1. singgah sini terus follow

    salam kenal dari saya

    kalu sudi, mari le follow ai pulak

    maceh

    ^_"

    BalasPadam
  2. to nm02,

    terima kasih... sudi-sudikan datang lagi.. teruskan sokongan anda... tq

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.