FOLLOWER

1 September 2011

Status of Tweet

Assalamualaikum, selamat sejahtera 1Malaysia


Inilah cerita status of tweet aye iaitu not accepted, yang baru diterima dari Churp Churp.  Sebelum ini dapat email minta dilaksanakan projek ini.  Tiba-tiba bila dah buat... kena reject pulak. Yang sedihnya direject bukan kerana salah tetapi kerana kuota dah penuh.  Kalau macam tu lebih baik tak perlu email segala bagai lagi, memenuhkan mailbox aje.  Kan baik dibiarkan aje kempen tu kat situ, bila member online je kat Churp Churp terus laksanakan kempen tu... 

Kurang pasti pula apa sebab sebenar direject, adakah kerana aye terlewat laksanakan tugasan tu atau eh kalau kuota dah penuh dan kerap kali juga dimaklumkan kuota dah penuh... Churp Churp perlu lakukan sesuatu seperti tambah kuota atau tak perlu lah buat kuota... First Come First Serve... more better.

*.*

1 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.