FOLLOWER

20 Disember 2017

Jim's Birthday Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Jim's Birthday Giveaway


Tetiba ada pula terjumpa entri giveaway.  Maka untuk hari ni dapatlah join giveaway.
Nak kata tetiba tu tak juga... sebab dah cari jumpalah kalau tak cari memang tak jumpa.
Ikut nasib juba kadang-kadang cari tapi jumpa yang tak berkenan dek hati ... lalu tak join.
Kali ini rasa bersemangat pula nak join Jim's Birthday Giveaway, sebagai tanda sokongan kepada rakan blogger yang baru dikenali.  Juga bersempena dengan birthdaynya yang akan tiba tidak lama lagi.  Bila?  Biarkan saja tuan punya blog yang inform.

Okey, sekarang mari kita tengok ada apa dengan Jim's Birthday Giveaway.


Jim's Birthday Giveaway

Pertamanya klik banner di atas untuk dapatkan maklumat lanjut.

Keduanya, Jim's Birthday Giveaway dijangka tamat pada 18 Januari 2018.  Makanya masih ada masa lagi untuk join dan meraikan birthday Jim... hehehe

Ketiga, terima kasih kepada semua yang sudi beri sokongan ke atas entri ini.  Jom kita ramai-ramai meraikan Jim's Birthday Giveaway.


4 ulasan:

  1. Gud luck! Saya datang dari segmen yang sama! Done follow you!

    http://qamillaaisya.blogspot.my/2017/12/jims-birthday-giveaway.html

    BalasPadam
  2. Hai, thank you for joining my giveaway. i already updated the list or participants for this giveaway . Goodluck ^_^
    https://nozi-mirrah.blogspot.my/p/participant-list.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.