FOLLOWER

7 Disember 2017

Giveaway Bulan Cinta by Dilah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway Bulan Cinta by Dilah


Alhamdulillah, masih berkesempatan menyertai giveaway.  Giveaway kali ini bertajuk Giveaway Bulan Cinta by Dilah.  Macam best jer kan... beruntung bila ada rakan blogger yang sambut annirversary bulan Disember.  Untunglah kita sebab bila dia buat giveaway kita join saja.  Sebagai menghargai usahanya dan meraikan ulangtahun juga 😍😍😍

Macam syok sendiri jer intro untuk entri ini kan... hehehe

Okey... sebelum korang bosan dengan celoteh akak jom kita tengok ada ada dengan Giveaway Bulan Cinta by Dilah.


Giveaway Bulan Cinta by Dilah

Giveaway Bulan Cinta by Dilah


Klik banner di atas untuk turut serta memeriahkan bulan cinta.

Giveaway Bulan Cinta by Dilah dijadualkan tamat pada 31 Disember 2017.

Berikut adalah hadia Giveaway Bulan Cinta by Dilah:

>> 2 org x G&H PROTECT+ Deodorant & Anti-Perspirant Roll-On (100ml) <<  [Deodorant ini boleh tahan 6 bulan ke 10 bulan tau.. sangat menjimatkan]

>> 2 org x Survenir << [Ole-ole dari percutian]

So, apa lagi. Bukanlah hadiah sebagai rebut tetapi persahabatan dan sokongan yang penting.  Tetapi kalau dah rezeki nak dapat hadiah... nak kata apa kita terima saja. hahahaha.

Jom ramai-ramai kita meriahkan giveaway ini.


Terima kasih atas sokongan semua untuk entri ini, Giveaway Bulan Cinta by Dilah.
szi 😍😍😍

2 ulasan:

  1. hi szi.. Thanks ye join giveaway ni.. good luck ye. Okla, boleh check senarai nama peserta di sini ya..
    http://www.ceriteraibu.com/2017/12/peserta-giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.