FOLLOWER

6 November 2017

SPM Fever Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


SPM Fever Giveaway


Selamat menduduki peperiksaan SPM kepada adik-adik semua.  Semoga dikurniakan kesabaran dan kemudahan serta kefahaman dalam menjawab peperiksaan SPM.

Jom selusuri apa kata penaja...




Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Bersempena dengan Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang bermula pada hari ini, 6 Nov 2017, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati dengan secara rasminya melancarkan SPM Fever Giveaway. Jom sertai GA yang hebat ini kerana kami sudah menyediakan pelbagai hadiah menarik dan barangan eksklusif untuk dimenangi. Kalau tak join memang rugilah. Berikut ialah hadiah-hadiah yang ditawarkan:

Hadiah Pertama: Full Edit Blog X 1 pemenang

Hadiah Kedua: RM30 X 1 pemenang

Hadiah Ketiga: Instant Shawl X 2 pemenang

Hadiah Keempat: Preloved Novel X 3 pemenang

Hadiah Kelima: Buku Agama X 1 pemenang

Hadiah Keenam: Buku Cerita dan Year Planner X 1 pemenang

Hadiah Ketujuh: RM20 X 3 pemenang

Hadiah Kelapan: RM10 X 5 pemenang

Hadiah Kesembilan: Topup RM10 X 8 pemenang

Kesemuanya 25 orang pemenang bakal kami cari!

Syarat-syarat penyertaan:


1. Follow blog penganjur dan penaja-penaja berikut:
* Abam Kie * Henrietta Jose * Aira * Najah Mustapa * Mamapipie * JMBelog * Shalimar Yusof * Lea Azleeya * Sheila Adziz * Shikin Razali * Kak Yong * Pokucu * Nona Sani *

2. Follow instagram berikut: (Bagi peserta yang ada akaun IG sahaja)
* Hernee Nazir * Najah Mustapa * JMBelog * Shalimar Yusof * Lea Azleeya * Sheila Adziz * Kak Yong * Pokucu * Nona Sani *

3. Like Facebook berikut:
* Abam Kie * Hernee Nazir * Aira * JMBelog * Shalimar Yusof * Shikin Razali * Kak Yong * Pokucu *

4. Follow Google Plus berikut:
* Abam Kie * Hernee Nazir * Aira * Sheila Adziz *
Shikin Razali *

5. Letakkan URL Blog Mamapipie di dalam blog list anda.

6. Buat entri bertajuk 'SPM Fever Giveaway'.

7. Salin dan tampal kod HTML :

8. Pengalaman yang tidak dapat dilupakan semasa menduduki SPM dahulu.
SPM... satu pengalaman yang menarik bagi pelajar sekolah menengah.  Ada yang kata SPM tu Sijil Peminangan Malaysia. Lantaran itu ada dikalangan rakan-rakan sekolah, selepas saja SPM terus bertunang.  Ha... kan dah jadi doa.  Eh, kebetulan je tu dah jodoh deme cepatkan.  Cabaran SPM dulu tidak sama dengan SPM sekarang, agaknya lah sebab dulu-dulu sekitar tahun 90an, pengunaan gadjet bukanlah satu isu yang popular. Nak cerita pengalaman SZ masa SPM dulu tiada pula yang pelik sebab duduk di asrama, jadi isu lewat datang exam memang tak adalah. Nak meniru masa exam takder kot, tapi yang popular masa tu ada geng sebelah buat dadu dari pemadam.  Dadu ni yang bestnya ada jawapan.  Pilih saja nak A, B C, D, E, F... kan banyak pilihan. Lain-lain tak berapa ingat pulak, sebab ingatan dah tak berapa kuat... tak berapa ingat lain-lain kejadian masa ambil SPM dulu.  

9. Terbitkan

10. Tinggalkan pautan entri giveaway anda di ruangan komen entri di SINI sahaja.

11. Siap!



Pastikan anda mematuhi segala syarat yang dinyatakan. Boleh follow blog2 di atas tu sikit2. Lama2 habis la. Honesty is the best policy. Kerjasama rakan2 blogger amat diperlukan dan Abam Kie akhiri dengan ucapan jutaan terima kasih kerana sudi menyertai GA ini.

Jom klik di SINI jika nak join SPM Fever Giveaway.

Peraduan berlangsung sehingga 11.59 malam, 30 November 2017.


Terima kasih atas sokongan semua untuk entri ini, SPM Fever Giveaway.

SEKIAN. TERIMA KASIH.



10 ulasan:

  1. Thanks cik da. Nanti abam kie update senarai peserta deh? 😊

    BalasPadam
  2. https://messarah.blogspot.my/2017/11/tips-muka-berseri-tanpa-mekap-makeup.html

    singgah dari ga yang sama :)

    BalasPadam
  3. singgah dar GA yang sama :)

    https://raizahalisah.blogspot.my/2017/11/spm-fever-giveaway.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum. Terima kasih sebab sudi join GA ini. Semoga tuan/puan bakal memenangi hadiah nanti. Pastikan tuan/puan sudah mematuhi segala syarat GA yg dinyatakan terutama sekali bab follow n like. Boleh buat slow2. In Shaa Allah, lama2 abis la tu. Keputusan bakal diumumkan pada 6 Dis 2017. Sementara itu boleh la BW kerana senarai peserta sudah keluar. Selamat maju jaya kawan2!

    http://www.zukidin.com/2017/11/senarai-peserta-spm-fever-giveaway.html

    BalasPadam
  5. Good luck SZ. Kinah singgah dari GA sama

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.