FOLLOWER

23 November 2017

SEGMEN: BLOGLIST ISTIMEWA CIKGU AYUINSYIRAH

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



SEGMEN: BLOGLIST ISTIMEWA CIKGU AYUINSYIRAH


Sudah lama sebenarnya tidak join segmen anjuran Cikgu Ayu Insyirah.  Mana tidaknya sudah lama tidak jalan-jalan ke blog Cikgu Ayu.  Pernah juga sekali dulu nak join segmen tetapi dah tutup... nak kecewa pun tak juga sebab dah memang silap sendiri bila lama sangat tak jumpa kawan-kawan di alam maya sampai banyak event yang mereka anjurkan kita terlepas pandang.

Panjang pula ceritanya 😏.  Okeylah jon kita tengok ada apa dengan SEGMEN: BLOGLIST ISTIMEWA CIKGU AYUINSYIRAH kali ini.

SEGMEN: BLOGLIST ISTIMEWA CIKGU AYUINSYIRAH

SEGMEN: BLOGLIST ISTIMEWA CIKGU AYUINSYIRAH


Segmen ini berlangsung mulai 11 November hingga 11 Disember 2017.

Jom kita meramaikan segmen ni..Nak join segmen ini, klik banner di atas atau boleh saja klik di SINI.


Terima kasih atas perhatian awak semua untuk entri ini, SEGMEN: BLOGLIST ISTIMEWA CIKGU AYUINSYIRAH.

1 ulasan:

  1. Hana singgah dari segmen yg sama :) Good Luck!

    http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.