FOLLOWER

13 Mac 2011

Travel sambil dengar radio Era

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Nak travel ke mana cuti sekolah nie?  Kesian anak-anak depa yang dapat cuti tapi umi dan ayah tak der cuti ler, cuti hujung minggu jer... So kena lah apply cuti untuk bawa anak-anak pergi melancong.  Tak perlu melancong ke luar negara, dalam Malaysia pun dah cukup bagus.  Banyak tempat-tempat menarik.  Dan... yang penting tak perlu apply cuti untuk banyak hari, cukup jer untuk 2 hari... Cukup eh?... Opss sebelum tu pastikan juga kerja sekolah anak-anak dah siap yerk...

nak tengok tempat melancong yang menarik termasuk tempat makan?  Dapatkan semua maklumat di Mas Treveller.  menarik sangat... klik juga pada gambar kat bawah nie



Ha... kalau nak melancong perlu duit yang banyak kan.  So sambil-sambil melancong tu dengarlah radio Era, ada peraduan kat situ... boleh dapat hadiah RM ribuan ringgit...






macam mana?   buleh layan jer....


*p/s:  cerita hujung minggu:  mr hubby dah ke perlis nun subuh kedaung tadi... majlis akad nikah adik, aye dan anak2 tak dapat lah nak ikut travel sambil dengar radio... esok nak kerja, anak2 pun kurang sihat.... rehat jer kat rumah... ntah bila dapat ikut pi jenjalan tak tau la... tak dapat lah nak buat blog pasal majlis tu...isk3

1 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.