FOLLOWER

26 Mac 2011

Rehat sekejap

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,



Sempena hujung minggu ni, setelah penat bekerja selama 5 hari makanya hari ini tuan blog ni bercadang nak rehat sekejap "take a break with a kit kat".

Bukan nak rehat kat rest house ke hotel atau chalet... tak buleh nak pi mana jugak pun..

dok jer kat rumah layan kerenah anak2 bagi pembantu pulak rehat.

sekadar hiasan:  gambar dua beradik yang sedang asyik berdekatan Jeti ke Pulau Pangkor di Marina Wings di Lumut pada waktu malam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.