FOLLOWER

9 Januari 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Jom Naikkan Trafik Blog 2014!


http://www.bicaramakdara.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Tiba-tiba datang meroyan.  Baru jer publish entri kejap tadi... dah nak publish entri ini pulak.

kerja tengah melambak dan masuk bertubi-tubi dalam tray ni... so tangguh dulu...
Dan ini adalah entri di saat terakhir kerana mengejar due time jam 6.00 petang.



Nak cerita sikit, blog ini adalah blog peribadi seorang wanita, isteri, ibu dan pekerja.  Pengisiannya tidak lari dari kisah berkaitan kehidupan berkeluaga, kerjaya, perasaan dan persekitaran.  Sesekali ada juga diselitkan dengan entri berkaitan iklan dan keperluan keluarga serta sedikit resepi.

Sekian.  Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog yangbaik.blogspot.com.  Terima kasih juga kepada Mak Dara kerana 'buat' segmen ini.


suka duka pentas dunia
Jom naikkan trafik blog



33 ulasan:

  1. selamat bersegmen dan happy bw kak :)

    BalasPadam
  2. Semoga tercapai matlamat... Insyaallah.
    Semoga berjaya :)

    BalasPadam
  3. terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an dapat menaikkan trafik sesama kita dan yg paling penting dapat mengukuhkan ukhwah antara kita insyaa allah..

    tenkiuu tau joinnnn hehehe

    BalasPadam
  4. salam perkenalan kak,,saya orang baru..

    Kepada pembaca lain,sila la lawat laman saya disini,banyak info yang anda belum tahu>>klik sini :-)<<

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    BalasPadam
  6. kunjungan balas sambil follow dari segmen yg sama. :)

    BalasPadam
  7. Semoga sukses dengan sasaran 2014 ni, insyaAllah.

    BalasPadam
  8. datang jalan-jalan dari segmen yg sama.. salam perkenalan, jemput singgah blog dyla juga ye : hello-dylavella.blogspot.com :)

    BalasPadam
  9. Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

    BalasPadam
  10. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    BalasPadam
  11. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?

    BalasPadam
  12. salam... mia singgah dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    BalasPadam
  13. Dtg dari segmen MD. Sambil naikkan trafik blog & follow sini ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    BalasPadam
  14. datang dari segmen Makdara...
    jom blogwalking naikkan trafik blog..
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    BalasPadam
  15. slmt bw. jmpt ke blog saya
    http://iamtifa.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. datang jenguk sahabat segmen mak dara dan rapatkan silaturahim http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

    BalasPadam
  17. datang jenguk sahabat segmen mak dara dan rapatkan silaturahim http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

    BalasPadam
  18. dah follow.. salam kenal
    http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    BalasPadam

  19. datang singgah dari segmen yang sama.
    selamat berblogwalking :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    BalasPadam
  20. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    BalasPadam
  21. terima kasih kepada semua yang singgah pada sempena segmen ini...
    YB akan singgah ke semua blog yang singgah atau tidak seperti yang dijanjikan pada blog Mak Dara... :D

    BalasPadam
  22. Abak bals knjungan..follow sini

    BalasPadam
  23. Datang balas singgahan,follower ke 724 :)

    http://100pelukis.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    BalasPadam
  24. Salam perkenalan..
    Singgah blog walking disini

    Dah follow juga ya
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    BalasPadam
  25. Saya berkunjung walau tak sempat join segmen ni. Dapatkan entri terbaru saya di sini

    BalasPadam
  26. berkunjung balas ke sini yer..tq =)

    BalasPadam
  27. salam kunjung balas .. salam perkenalan :)

    BalasPadam
  28. hi sy berkunjung kesini dari segmen yg sama. Done follow u ^__^

    BalasPadam
  29. # dah jadi pengikut tegar blog awak ;)
    bella dari segment http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    BalasPadam
  30. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.