FOLLOWER

6 November 2015

segmen kembara misteri burung hantu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


segmen kembara misteri burung hantu


Apa pula kesahnya segmen kali ini.  Misteri juga bila ada burung hantu lagi.  Teringat lah zaman kanak-kanak dulu bila disebut jer burung hantu habis menyorok dalam rumah, nak keluar pun takut. Tak sama macam budak-budak zaman sekarang.  Budak-budak sekarang sudah dapat banyak pendedahan mengenai segala bentuk misteri.  Sudah tidak takut macam kita dulu-dulu.  Pengenalan kali ini agak lain sikit sebab tajuknya menimbulkan misteri.  Nak buat cerita macam mana pun tak tahu.

Nak tahu apa yang misteri sangat mengenai burung hantu.   Jom kita tengok apa yang penganjur sediakan untuk segmen ini.


segmen kembara misteri burung hantu
segmen kembara misteri burung hantu

Seperti biasa, pertama sekali perkara penting adalah klik banner di atas untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai segmen ini.

Segmen ini tamat pada 13 November 2015.  Masih adak kesempatan kepada yang berminat untuk merungkai misteri burung hantu itu.

Jom ramai-ramai kita meraikan segmen kembara misteri burung hantu.



12 ulasan:

  1. TQ YangBaik sudi join segmen kembara misteri burung hantu :). ros dah follow sini :)

    BalasPadam
  2. singgah petang http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    BalasPadam
  3. Singgah dari segmen sama. :)
    Good luck!

    BalasPadam
  4. Singgah dari segmen yang sama,Good luck :)

    BalasPadam
  5. dari segment yg sama.. gud luck !!

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    BalasPadam
  6. salam, singgah sini + follow dr segmen yg sama..

    http://arbainanurdin.blogspot.com/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    BalasPadam
  7. Cik Mimie singgah dari segmen yang sama :) all the best ye:D

    http://norshamimi.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    BalasPadam
  8. assalamualaikum, saya dari segmen yang sama.. done follow awak.. jemput ke blog saya anaummumeow.blogspot.my .. jangan lupa follow ye !

    BalasPadam
  9. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam
  10. blogwalking dari segmen yang sama..gudluck
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.