06 November 2015

Pemenang Give Away Nurfuzie Dot Com #1

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Pemenang Give Away Nurfuzie Dot Com #1


Alhamdulillah. Berkat dan rezeki berbloging. Kali ini blog YangBaik telah terpilih untuk menerima hadiah istimewa yang disponsor oleh carehappytips. Penerimaan hadiah ini adalah disebabkan YangBaik salah seorang daripada pemenang Giveaway Nurfuzie Dot Com #1. Giveaway ini telah berakhir pada 30 Oktober 2015. Pemilihan pemenang telah diumumkan oleh penganjur pada 2 November 2015 melalui entri INI.


Pemenang GA NurFuzie
Pemenang GA NurFuzie


Antara pemenang yang disponsor oleh Farah.  Farah adalah pengedar produk Shaklee separuh masa yang sah.  Terima kasih kepada farah atas hadiah yang disponsor dan tahniah kepada rakan blogger yang terpilih.


Shaklee Zinc Complex
Shaklee Zinc ComplexGambaran hadiah yang telah diterima. Hadiah ini telahpun diterima pada 5 November 2015. Sedikit maklumat mengenai Shaklee Zinc Complex, baik untuk penyembuhan luka.  

"Kekurangan zinc menyebabkan lambat penyembuhan luka. Badan manusia mempunyai beberapa enzim yang bergantung pada zinc, yang menggalakkan sintesis kolagen yang seterusnya membantu dalam penyembuhan luka".  (Care & Happy Tips)

Tahniah dan terima kasih sekali lagi kepada penganjur Giveaway dan rakan sponsor.


5 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.