Memaparkan catatan dengan label Ros Nordin. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Ros Nordin. Papar semua catatan

25 Mac 2016

GIVEAWAY by RosNordin

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



GIVEAWAY by RosNordin



Geram rasanya bila terlepas banyak peluang join giveaway.  Bila hampir seminggu atau lebih YB tidak dapat update blog gara-gara kesihatan yang tidak mengizinkan.  Bila dah dah tak sihat semangat pun apa lagi turut sama merudum.

Kali ini YB tidak lepaskan peluang untuk menyertai Giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger Ros Nordin.  Giveaway yang menarik kerana selain daripada dapat menambah kenalan hadiah yang ditawarkan juga menarik.

Nak tengok apa hadiah yang ditaawarkan?  Jom kita lihat sama-sama.
GIVEAWAY by RosNordin
Giveaway by RosNordin

Klik banner di atas untuk melihat syarat-syarat yang mudah dan ringkas.  Jangan takut-takut.  tak rugi apa-apa kalau korang klik banner di atas.  :D

Hadiah yang ditawarkan


Antara hadiah yang ditawarkan oleh penganjur ialah:

  1. MANGO Zip Cosmetic Case yang simple dan cantik with small souvenir inside, 1 x 5 Pemenang Bertuah.
  2. The Body Shop GIFT 1 x 5 Pemenang Bertuah
  3. 1 x Slim Leather Case - Red
  4. 1 x Bumper Case - Silver
  5. dan... hadiah misteri

Menarik kan hadiahnya.  YB berharap dapat memenangi salah satu hadiah yang ditawarkan.  Mana tahu rezeki memasing kan.

Okey, jom kita meriahkan giveway ini.  Sila klik banner di atas untuk mendapatkan keterangan lanjut.

Terima kasih kerana sudi memberikan sokongan untuk entri Giveaway by RosNordin.  Semoga givaway ini mendapat sambutan dan hasrat penganjur juga tercapai.


6 November 2015

segmen kembara misteri burung hantu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


segmen kembara misteri burung hantu


Apa pula kesahnya segmen kali ini.  Misteri juga bila ada burung hantu lagi.  Teringat lah zaman kanak-kanak dulu bila disebut jer burung hantu habis menyorok dalam rumah, nak keluar pun takut. Tak sama macam budak-budak zaman sekarang.  Budak-budak sekarang sudah dapat banyak pendedahan mengenai segala bentuk misteri.  Sudah tidak takut macam kita dulu-dulu.  Pengenalan kali ini agak lain sikit sebab tajuknya menimbulkan misteri.  Nak buat cerita macam mana pun tak tahu.

Nak tahu apa yang misteri sangat mengenai burung hantu.   Jom kita tengok apa yang penganjur sediakan untuk segmen ini.


segmen kembara misteri burung hantu
segmen kembara misteri burung hantu

Seperti biasa, pertama sekali perkara penting adalah klik banner di atas untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai segmen ini.

Segmen ini tamat pada 13 November 2015.  Masih adak kesempatan kepada yang berminat untuk merungkai misteri burung hantu itu.

Jom ramai-ramai kita meraikan segmen kembara misteri burung hantu.



babab.net