FOLLOWER

13 Oktober 2014

Tukar Background Blog

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Selamat pagi semua.

Kejutan eh... pagi-pagi lagi dah buat kerja edit blog.  
Yelah... sebab nak up entri terbaru untuk pagi Isnin.
Dok belek blog nie... lama sangat tak tukar template.  
Akak bab tukar menukar memang cepat. 
Tambahan bila jumpa yang berkenan di mata... jatuh ke hati.

Pagi ni... terjumpa (boleh pulak tu) freebies kat belog cik kumbang... jengok sat sebelum mula kerja.
Nampak macam berkenan sangat. 
Ater... apa lagi mulakan operasi dengan segera.


Lotus Paste Blog Background @BelogCikKumbang

Anda semua yang berkenan dengan background akak
Meh klik kat banner di atas... ada banyak pilihan warna pastel... 

Terima kasih kepada @BelogCikKumbang untuk background yang cantik dan comel.

Selamat mencuba kepada semua.





5 ulasan:

  1. Terima kasih akak sudi guna freebies cik kumbang *blushing2* (^_^)

    cantik !! <3

    BalasPadam
  2. Kakpb sedang mencari juga ni, nak cilok juga la...hehe

    BalasPadam
  3. tak sabar nak tgk yg mana akak pilih :P

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.