FOLLOWER

15 Jun 2013

Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Tiba-tiba tergedik-gedik pulak nak join segmen tambah kenalan blogger.  Mr.K ni sebenarnya bukanlah baru dalam dunia blog.  Pernah juga melawat ke blognya entah bila tak ingat pula. Itulah kan untung juga ada segmen boleh tarik kenalan baru dan secara tidak langsung dapat menambah kenalan dari blogger yang berbagai genre seperti Mr.K.

Jom kita tengok apa pula syarat untuk sertai segmen ini.  Syarat-syaratnya tak susah, mudah jer.  Walaupun ini segmen pertama anjuran Mr.K.... not bad... tidak juga kabur (blurr) kan? 


Segmen:  Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K

Sehingga catatan ini ditaip tangan jumlah pengikut berdaftar (follower) blog yangbaik adalah seramai 604 orang.  Memang tak sangka juga boleh mencecah sehingga ke angka 604.  Terima kasih kepada semua pengikut yang berdaftar.  Mungkin di luar sana ada yang mengikuti perkembangan blog ini tetapi tidak berdaftar... terima kasih juga kepada anda semua yang memberi sokongan.


Last buat not least, terima kasih kepada Mr.K kerana menganjurkan segmen ini.

Klik di SINI atau pada banner di atas untuk turut serta dalam Segmen:  Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K.

Terima kasih.

15 ulasan:

  1. Thanks sebab sudi join segmen ni ^__^
    Senarai penuh peserta segmen telah dikeluarkan. Lets check-it-outt! XD
    ==► http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-mtkb-by-mrk.html

    BalasPadam
  2. tahniah tercapai matlamat segmen ni. moga terus bertambah-tambah nanti.

    BalasPadam
  3. Bertambah ramai kenalan blogger bila join ni...aku dtg bllogwalking, nak tambah kenalan jugak boleh ? :)

    BalasPadam
  4. hi dari segmen http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html ..

    done follow u .. jom tolong vote me

    BalasPadam
  5. dah juin gak n folo awak sekali....

    nilink sy , jom..

    http://zaidisign.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  6. datang sini dari segmen yang sama done follow u...
    selamat bersegmen dan menaikkan follower u... ^_^

    http://anafunnies.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  7. saya datang dari segmen yang sama

    http://farahsyamimi.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    done follow sini :)

    BalasPadam
  8. Dari segmen yg sama :)
    http://fardiyah.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  9. dari segmen yg sama.done follow.follow me back. :)

    http://memburucintamu.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  10. Hi,from same segment,
    Group 18 No 173 :)

    Done follow you dear..
    Jemput singgah & follow if u like..
    http://ceritasamofa.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  11. dr segment sama.. fiza dah follow..

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    jgn segan follow fiza yer..

    BalasPadam
  12. Followed you!!
    Hit me back yaww!!

    assignmentcscrazil.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    thanks! :)

    BalasPadam
  13. Salam knal..bw dari segmen yang sama..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  14. Salam knal..bw dari segmen yang sama..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.