FOLLOWER

25 Disember 2011

Bukan Review Ombak Rindu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Ini bukan kisah pengalaman menonton filem Ombak Rindu apatah lagi nak review filem Ombak Rindu yang mana kutipannya tentu amat memberangsangkan.

Novel Ombak Rindu juga belum baca lagi.  Terlihat juga kelibat novel tu kat ofis atas meja kerani, tetapi dengan wajah yang lama (cover version lama).

Sungguh kurang faham dengan filem Malaysia hari ini lebih banyak kepada filem cinta atau pun hantu.  Paling tidak kalau lain sikit pasal pergolakan samseng jalanan.

cukup dulu... entry ni entry tersentap....

2 ulasan:

  1. tersentap? bagaimana yg dikatakan tersentap tu.. hehehhe...

    novel dah baca, filem jer belum tgk.. ;)

    BalasPadam
  2. to kakyong,

    tersentap sebab yusri dah jadi kahwin ngan lisa surihani... hehehe boleh?

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.