FOLLOWER

21 Januari 2016

Gold Giveaway #1 by Qiya Saad powered by Sayap Infiniti Network

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Gold Giveaway #1 by Qiya Saad powered by Sayap Infiniti Network


Giveaway emas?  Ada hadiah emas ke?  

Pastilah itu yang bermain di minda korang kan?

Zaman kegawatan ekonomi macam sekarang ni dapat hadiah emas sangatlah berbaloi-baloi.  Rasanya YangBaik belum pernah lagi join mana-mana giveaway yang menawarkan emas sebagai hadiah.  Eh... tunggu sekejap, betul ke hadiahnya emas?  Korang jangan memain dengan emas ni.  Barang yang sangat bernilai tinggi.  Cuba semak sekali lagi betul ke hadiah yang ditawarkan adalah emas. 

Bila cakap mengenai emas, bukan sahaja perempuan yang teruja lelaki pun turut sama.  Bagi lelaki memakai emas sudah pastilah haram tetapi menghadiahkan emas kepada ibu, isteri atau anak tidaklah salah.  Pastinya semakin bertambah kasih dan sayang.  Betul ke emas ini pengikat kasih sayang? Pandai-pandailah korang menilainya.  

Sebelum lebih panjang lagi celoteh yang mengarut ni, jom kita tengok apa yang ditawarkan oleh Qiya Saad melalui giveaway ini.  Adakah betul hadiahnya emas?

Gold Giveaway #1 by Qiya Saad powered by Sayap Infiniti Network
Gold Giveaway #1 by Qiya Saad powered by Sayap Infiniti Network

Betul-betul nak tahu hadiah yang ditawarkan?  Klik banner di atas.

YangBaik taknak bercerita panjang di sini.  Lebih senang kalau korang tengok sendiri syarat-syarat yang ditawarkan untuk membolehkan hadiah emas itu menjadi milik korang.  Klik banner di atas yer.

Tarikh penyertaan untuk giveaway ini berakhir pada 14 Jun 2016.  

Betul !! Giveaway ini tamat pada bulan Jun 2016 bukan Januari 2016.  Antara giveaway yang mempunyai tempoh penyertaan paling lama.

Selamat menyertai Gold Giveaway #1 by Qiya Saad Powered by Sayap Infiniti Network.

Selamat maju jaya kepada semua.  



8 ulasan:

  1. wahhhh! semoga murah rezeki ni YB!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes!!! terima kasih Sally.
      Murah juga rezeki awak yer :D

      Padam
  2. Terima kasih yang baik sebab sudi join gA saya ni..hadiahnya memang betul-betul emas..emas 916..tempoh GA ni agak lama sebab saya sedang membuat promosi kedai emas online saya www.sayapgold.blogspot.com ni...

    Jemput semak senarai peserta dan sambil-sambil tu boleh la blogwalking juga...

    http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/senarai-peserta-gold-giveaway-1-by-qiya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha... kan penganjur dah bagi jawapan tu.
      Terima kasih! :*

      Padam
  3. Baru sempat jenjalan.. Good Luck yaa ^^
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html

    BalasPadam
  4. lama betul GA ni kan?
    sampai terlupa dah MG :)

    GA dah tamat... sama2 lah kita tgu tgk siapa lucky winner ea ? :)


    CARI BARANG2 KECANTIKAN YG MURAH2 TAPI ORIGINAL? BOLEH TEKAN LINK NI :)
    http://produkkecantikkanmg.blogspot.my

    BalasPadam
  5. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam
  6. Hai. Sila semak senarai pemenang Gold Giveaway #1 by Qiya Saad Powered by Sayap Infiniti Network.

    http://lynk.my/ZTE2

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.