FOLLOWER

18 Januari 2016

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.
[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*
SMS / WhatsApp : ‘CLEAR’ ke  019-544 3000

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)

24 ulasan:

  1. hi..singgah dari giveaway yang same...

    good luck ye...meh jemput singgah blog saye juga...

    http://eirza.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi Eirza,
      Terima kasih singgah blog kita.
      Good luck untuk awak juga :D

      Padam
  2. salam singgah dari segmen yang sama

    Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih :)


    http://www.yayacendana.com/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Yaya. Senang2 singgah lah lagi yer :D

      Padam
  3. Salam Singgah dari GA yang sama..Gud Luck to us :D

    http://www.fiezasani.xyz/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Fieza. Yes, Good luck to us :D

      Padam
  4. Dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html
    all the best ye!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih SRY, sudi singgah blog kita :D

      Padam
  5. singgah BW ..
    http://www.kennymerligal.com/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. WAh.. Kenny pun singgah blog YB.
      Terima kasih yer :D

      Padam
  6. singgah sini, gudluck:).Bonda pun join.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Bonda,
      Good luck juga

      Padam
  7. hi..singgah dari giveaway yang sama...

    good luck... jemput singgah blog saya juga...

    http://travellogdin.blogspot.my/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Mat Nor.
      Singgah lah lagi. :D

      Padam
  8. Jenjalan dari GA yang sama, jom singgah http://theathra.blogspot.my/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    Goodluck nahh !
    P/s punya lama tak singgah sini, dah lain dah blog YB hihi. sweet

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha ah... dah banyak yang lain nye Ain.
      Terima kasih yer, masih ingat lagi awak kat blog YB :D

      Padam
  9. kita singgah...
    dari giveaway yg sama...

    http://hatinufid.blogspot.my/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    BalasPadam
  10. mommy irra join GA emas putih juga
    http://www.irrayyan.com/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html
    Semoga berjaya!

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum.. Hai bloggers..

    Saya datang menerjah / membalas kunjungan dari GA yang sama..
    Peserta no. 143.

    http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    Gudluck ya.. Moga ada rezeki buat kita semua.. :)

    Jemput la singgah ke teratak saya jika ada kelapangan ya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.my

    BalasPadam
  12. JEMPUT JOIN
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.