FOLLOWER

2 September 2015

Terima Kasih Rakan Blogger YangBaik Julai - Ogos 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Terima Kasih Rakan Blogger YangBaik Julai - Ogos 2015


Kehadiran rakan blogger dalam blog kita merupakan satu perkara yang menarik dan indah.  Kerana dengan kehadiran mereka blog kita akan bertambah meriah.  Blog kita sudah pasti itu lah satu-satunya tempat kita berkarya dengan cara kita yang tersendiri.

Namun dengan adanya rakan blogger tempat kita menumpang idea dan juga melepaskan tekanan. Bukan dengan cara melepaskan geram di blog mereka tetapi apabila membaca entri yang mereka keluarkan ada kepelbagaian, cerita suka dan juga duka.  Cerita-cerita dari rakan blogger yang memainkan peranan kepada kita dalam berhadapan situasi yang kita alami.  Tidak semua saat kita sentiasa bergembira dan tidak semua masa kita berduka.  Ada masa dan ketika tertentu kita memerlukan masa untuk bersendiri memikirkan apa jenis perubahan yang kita perlu lakukan.

Berikut adalah senarai rakan blogger YangBaik sepanjang bulan Julai hingga Ogos 2015.  Kehadiran mereka di senarai blog YangBaik adalah bersempena dengan penyertaan YangBaik dalam contest, segmen atau giveaway yang mereka anjurkan.

Rakan Blogger 7-8
Rakan Blogger 7-8

Kehadiran mereka di blog ini adalah untuk bulan Julai atau Ogos sahaja.  Namun begitu senarai rakan blogger di atas turut diabadikan di dalam senarai blog YangBaik.  Bila ada masa terluang YangBaik akan blogwalking ke blog mereka melalui senarai blog yang telah disediakan.

Terima kasih atas sumbangan trafik ke blog YangBaik.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.