FOLLOWER

28 Ogos 2012

Contest Cabaran SEO dimonopoli Lelaki Kacak

As salam,


Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati
Eyriqazz vs Denaihati
Contest Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati nampaknya dimonopoli oleh lelaki kacak di Malaysia.  Tambahan pula penganjur contest tak kurang juga kacaknya (hehehe).  Inilah hakikatnya, @yangbaik kurang pasti mengapa kurangnya penglibatan wanita dalam contest sebegini.  Walaubagaimanapun tidak bermakna kaum yang menghayun buaian ini tidak turut serta.  Ramai lagi peserta wanita yang hebat-hebat menyertai contest cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati.

Eyriqazz vs Denaihati bagaikan langit dan bumi dalam dunia blog.  Walla, kalau begitulah kata bro Eyriqazz agak-agaklah kan blogger otai yang ramai follower, punya trafik yang tinggi, kedudukan yang baik dalam Alexa ranking etc. boleh  kata macam tu siapalah pula blogger yang bernama yangbaik ni yer... memang tak der bagai- bagai lagi... dah macam 'pungguk rindukan bulan'.  Mana tidaknya, nak pecahkan ruyung jauh sekali lah sehingga ke artikel ini ditulis bayang blog yangbaik kat mr google pun tak kelihatan di page 1 atau 2.  Entah di page berapa tak taulah, nak dapatkan top ten pun belum tentu.  Eh eh lari tajuk pulak... memang lah tak ramai peserta wanita yang menyertai contest cabaran SEO tetapi manalah tahu dalam tak ramai tu ada yang menjadi pemenang utama.

Biasalah adat bertanding tak menang pun tak apa at least dah tambah pembaca baru dan dapat lah sikit pengetahuan dari blog-blog yang mungkin selama ini tidak pernah dilawati.

Cabaran contest ini berlangsung sehingga 31 Ogos 2012.  Kepada yang masih berminat nak cuba dan nak lihat siapakah lelaki kacak dan wanita cantik yang menyertai contest ini boleh terus ke SINI.

Kepada semua peserta contest selamat maju jaya dan good luck.


'suka duka pentas dunia'

1 ulasan:

  1. Memang x ramai peserta wanita..hope adalah wakil wanita yg menang nnti kan hehehe gud luck ya ada masa lg tu

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.