Memaparkan catatan dengan label Syira Lokman. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Syira Lokman. Papar semua catatan

2 Ogos 2016

Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman

Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman


Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman pada bulan Ogos 2016.  Sudah agak lama juga Syira tidak menganjurkan Giveaway.  Maklumlah tugas sebagai pelajar memang memerlukan tumpuan sepenuhnya.  Sementelahan lagi Syira juga sibuk juga dengan promosi bukunya SERENITY by Syira Lokman.  Sudah jadi penulis buku pula sekarang nie.  Yang sebetulnya akak YB juga sudah jarang sangat menjejaki blog Syira,  yelah masing-masing sibuk kan... okey itu alasan skema ^-^

Berikut adalah entri untuk Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman.  Korang jomlah join sekali.

Assalamualaikum hye semua ^_^ ... 

*sticky post*

Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman


Jom join Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !


Syarat :

1. Follow blog atau google +

2. Follow instagram *jika ada 
 [syira] [zmar] [nurfuzie]

3. Follow twitter *jika ada

4. Like sahaja fanpage 
Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !"
3. Letak banner dekat entry. 
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?


Wang tunai RM30 x1 
Wang tunai RM20 x1 
Tapak Iklan free selama sebulan x1 
Topup RM5 x1 
[SyiraLokman]


(TOP REFERRAL)
 Wang tunai RM50 x1 
[nurfuzie] 


Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)

jom ramai2 memeriahkan Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !  ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow anda juga :)
Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula : 1 Ogos 2016 
Tamat : 21 Ogos 2016


Terima kasih atas sokongan untuk entri ini Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman.  

4 Jun 2015

Mini Giveaway by Syira Lokman

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Mini Giveaway by Syira Lokman.  Rajin juga blogger sorang ni, dalam sibuk-sibuk dengan pengajian masih sempat lagi anjurkan giveaway.  Walaupun sekadar mini giveaway, bukan calang-calang orang mampu laksanakan dengan baik.  Selain daripada masa, komitmen kepada peserta giveaway juga amat penting.  Nak kena update senarai peserta dan juga lihat sejauh mana peserta ikut syarat.

Untuk rekod selain daripada menguruskan blog peribadinya, Syira Lokman turut kendalikan blog berkaitan aktiviti pembelajarannya dan juga ada butik.

Nak tahu lebih lanjut sila klik banner di bawah.


Banner Mini Giveaway Syira Lokman

http://syiralokman.blogspot.com/2015/05/mini-giveaway-by-syira-lokman.html

Berikut adalah senarai hadiah yang ditawarkan kepada bakal pemenang untuk Mini Giveaway Syira Lokman:-

  1. Wang tunai RM30 x1 [gnor.gnur]
  2. Wang tunai RM10 x1 [ikazulaikh]
  3. Wang tunai RM10 x2 [Aimi]
  4. Wang tunai RM20 x1 [BarakahCollections]
  5. Wang tunai RM10 x2 [mrspuex]
  6. Wang tunai RM10 x1 [khaty]
  7. Tapak Iklan free selama sebulan x1 [Syira]
Pemilihan pemenang dibuat Syira sendiri.

Segmen ini tamat pada 10 Jun 2015. 

Jom klik banner di atas untuk turut serta dan memeriahkan Mini Giveaway Syira Lokman.


14 April 2015

Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman


Kalau dah jadi blogger memang lah tak lari dari Giveaway.  Terutama bila tiada idea nak menulis elok sangat lah. 

Memang untungnya dapat join giveaway, selain dari dapat tambah kenalan dari rakan blogger dapat juga tumpang trafik link dari penganjur GA.  Paling untung bila penganjur GA tu ada blog PR yang baik.

Daripada berceloteh panjang lebar pasal GA, jpm kita tengok ada apa dengan Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman.

Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman


Senarai hadiah yang ditawarkan


  1. Wang tunai RM30 [Gnor.gnur]
  2. Wang tunai RM20 [yanayani]
  3. Wang tunai RM20 [yana]
  4. Wang tunai RM10 x3 [Zaidatulazney]
  5. Wang tunai RM10 [Khaty]
  6. Wang tunai RM10 [sitiliza.aufa]
  7. Wang tunai RM10 [ikazulaikha]
  8. 2 dress and 1 bawal ruffle x1 [nurul]
  9. Tudung x1 [embun]
  10. Rempah ayam tandoori x1 [embun]
  11. Tudung bawal sequin x5 [mrspuex] 
  12. Tapak Iklan free selama sebulan [Syira]

Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira.

Giveaway ini tamat pada 16 April 2015

Jom join Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman.  Klik banner di atas untuk join dan berkenalan dengan penganjur.





16 Februari 2015

Giveaway 7 HARI by Syira Lokman

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway 7 HARI by Syira Lokman


Alahai gigihnya saya. Pagi hari Isnin yang biru ini baru nak terkedek-kedek join giveaway.  Hari ini merupakan hari terakhir untuk Giveaway 7 HARI by Syira Lokman.  Memang betullah tak sempat nak join giveaway.  

Giveaway 7 HARI by Syira Lokman


Tanpa sembang lebih banyak lagi... jom kita tengok sekejap antara hadiah yang ditawarkan:

  1. Wang tunai RM50 [Ayuni]
  2. Wang tunai RM10 [Fadzi]
  3. Wang tunai RM10 [Khaty]
  4. Topup RM10 x1 [Inani]
  5. Topup RM10 x1[Azharan]
  6. Topup RM10 x2 [Along]
  7. Topup RM5 x2 [Diee]
  8. 4 helai Sapu tangan vintage x1  [Diee]
  9. Basic H Shaklee RM46 [N.Aqidah Azahar]
  10. Belvya 1 jar (nilai : 85 WM, 95 EM) [Fina]
  11. Review Blog [Nurin]
  12. Tapak Iklan free selama sebulan [Syira]

Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)

Klik banner di atas untuk maklumat lanjut.

Tamat : 16 Februari 2015


28 Januari 2015

Giveaway Januari 2015 by Syira Lokman

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Giveaway Januari 2015 by Syira Lokman


Al kisah punyalah lama cik Syira hantar datang jemput akak untuk join GA.  Tetapi ada saja alasan yang menyebabkan entri terperuk lama dalam peti draf.  Akhirnya hari ini baru sempat buat entri untuk join Mini Giveaway by Syira Lokman.

Mini GA Januari 2015 Syira Lokman


21 Oktober 2014

Mini Giveaway by Syira Lokman

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Mini Giveaway by Syira Lokman


Hasrat hati hari ini diteruskan lagi dengan menyertai Mini Giveaway by Syira Lokman.  Kena join juga lah sebab penganjurnya dah datang calling-calling malam tadi.  Eh... bukannya tak nak join, bila rasa tak sempat macam tak dapat nak join tetapi disebabkan panggilan itu... kena sempatkan juga untuk buat entri ni.

Nak cerita panjang lebar memang tak sempat sebab ada 'benda' lain yang nak dikejar. So, layanlah dulu apa yang ada kat sini.


Istimewa untuk anda peserta Mini Giveaway by Syira Lokman.  Hadiah yang disertakan nampak macam hebat-hebat semuanya.  Jom kita tengok

Bloglist Oktober hingga Disember x10 [Syira]
Novel Dia Sahabatku dan Mini Notebook x1 [Hazimah]
Shawl manik juntai x1 [Shalimar]
Slimfast 1 kotak x1[Mira]
Lace handsock x1 [Zuhaira]
Handsock x2 [Liya]
Sophie Magic Pink Cream [Aenoyou]
Blog review x3 [Wani]
Topup RM5 x1 [Miera]
Topup RM10 x2 [Hafizah]
Topup RM5 x3 [Farah]
Topup RM10 x3 [Nia]
Topup RM5 x 2 [Farihan]

Hadiah misteri x2 [Ruqaiyah]

1 TOP REFERRAL
Herbal Blend Multi-Purpose cream shaklee RM27.50 - [Norazua]
Blouse x1 [Maya]

Jom ramai2 memeriahkan Mini Giveaway by Syira Lokman.  Klik Banner di atas untuk turut serta.  
Bak kata penganjur bersama merapatkan ukhwah ^_^

Mula :18 Oktober 2014
Tamat : 23 Oktober 2014 jam 6:00 am

(@-@)
.-



30 Julai 2014

Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Klik banner

Tetiba pada hari ini setelah sekian lamanya giveaway ini berlangsung baru tergerak hati nak turut serta.  Masih belum terlewat lagi untuk menyertainya kerana Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman akan berakhir pada 4 Ogos 2014.

Jom ramai2 memeriahkan Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman ^_^
Inshaa Allah lepas ni mungkin ramai akan follow blog anda juga :)
 62 pemenang dicari ^_^ 
Bersama merapatkan ukhwah ^_^

Klik banner di atas untuk turut serta.



30 Jun 2014

Hadiah Novel | Simfoni Cinta karya Hilal Asyraf

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Hadiah Novel |  Simfoni Cinta karya Hilal Asyraf


Agak terlewat sedikit buat entri ini.  Semuanya kerana khilaf manusia sendiri tiada sebab lain lagi :D

Kumpulan Cerpen karya Novelis Islam no. 1 di Malaysia, Hilal Asyraf berjudul Simfoni Cinta.

Novel ini belum habis dibaca... baru masuk bab 2.  Itupun jenuhlah akak berperang dengan mata nie.  Bila buka jer buku...mulalah terbedik-bedik...Sehingga bab yang yang dibaca... memang bagus buku ini... sama seperti yang dimaksudkan oleh penulisnya. 

Terima kasih Edo Hayra dan Syira Lokman.

 


 

5 Jun 2014

babab.net