2 Jun 2016

Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan

Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan.  Kenapa YB suka blog ini mesti berada didalamnya? Kerana blog YB hanya mempunyai PR 2.  Jika berada dalam bloglist Hasrul Hassan, dapat berkongsi link dan PR.  Kerana dalam dunia blogging kita seharusnya dan sewajarnya berkongsi link bagi memastikan PR blog kita sentiasa stabil.  Dan jika rajin mengulangkaji tip-tip yang disediakan oleh blogger Hasrul Hassan, kita akan dapati banyak ilmu berkaitan SEO.  YB juga pasti ramai di antara rakan blogger yang mempunyai hasrat yang sama untuk sentiasa berada di dalam bloglist blogger terkenal dengan tips SEO.  Peluang yang datang bukan selalu, maka jika tidak direbut peluang ini agak sukar untuk perolehinya untuk masa akan datang.

Agak lewat sedikit buat entri ini.  Bila dah tengok ramai rakan blogger dah join... jeles pulak bila YB tak ambil kesempatan yang jarang-jarang keluar macam nie.  So.  Inilah entri YB yang tidak seberapanya ini.


Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan

Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan


Blog seorang HouseHusband yang juga seringkali berkongsi cerita mengenai perkembangan dan kemajuan pendidikan anak-anak serta tips gaya hidup antaranya 3 Petua Untuk Lahirkan Anak Bijak. Petua yang amat berguna untuk ibubapa muda yang baru hendak memulakan keluarga bahagia dunia dan akhirat.

Jom kita raikan Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan.  Terima kasih atas sokongan anda semua.


3 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

babab.net