3 Februari 2013

Segmen Blogger i2 Sahabat ku

As salam,


Segmen Blogger i2 Sahabat ku

Segmen menarik untuk menambah kenalan di alam maya.  Walaupun tidak pernah bersua tetapi dapat berbual secara online dan bertukar-tukar pendapat melalui blog pun baik juga untuk menambah motivasi dan menguatkan semangat yang kadang-kadang hampir luntur.

Segmen Bloger i2 Sahabat ku dianjurkan oleh blogger ceritarahmad.

Berikut adalah cara untuk menyertai segmen ini:

  1. Buat 1 entri tajuk “Segmen Blogger i2 Sahabat ku”
  2. Tempek gambar tu kat entri korang
  3. Linkkan ke entri ini (http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html)
  4. Folow blog buruk ni (http://ceriterahmad.blogspot.com). Tak follow pun takpe dia tak paksa..
  5. Link kan entri korang kat ruangan komen (http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html). Mudah bukan.. 
  6. Jom join tarikh tutup penyertaan 28 Feb 2013..
Kelebihan Join Segmen ni:
  1. Siapa yang join secara automatic masuk dalam bloglist sepanjang tahun 2013
  2. Trafik blog akan meningkat
  3. Follower semakin bertambah
  4. Kenalan blogger semakin ramai
  5. Perkongsian antara blogger dengan blogger


J
J

2 ulasan:

  1. Thanks sbb sudi join..

    Salam Perkenalan dari saya kepada sahabat blogger

    Senarai sahabat blogger boleh lihat kt link bawah ni..
    Kat Sini

    BalasPadam
  2. penat iman kayuh speda
    tumpang letak speda kat tiang sini ek

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

babab.net