18 Julai 2012

Mengenai Buku Menangani Individu Sukar

As salam,

inilah hasil 'tangkapan' bersama anak-anak di rumah.  sibuk umi nak pose sibuk jugalah tangannya nak mengubah kedudukan buku.  Memang sengaja letak gambar yang kelabu dan 'blurr' kerana sudah pasti gambar buku yang terang boleh diperolehi dari laman blog buku2-mustread.blogspot.com.

Menangani Individu Sukar hasil karya Nordin Jaafar.  Adakah ia bermakna orang lain menyukarkan kehidupan atau tugas kita atau kita sendiri yang menyukarkan keadaan?  Terpulang kepada pentafsiran masing-masing.  Yangbaik akan cuba bincangkan kefahaman mengenai isi kandungan buku ini setelah selesai membacanya.

Sekali imbas, hampir-hampir juga buku ini tidak jadi digenggam kerana kelibat penjualnya tidak kelihatan sedangkan masa rehat sudah hampir tamat.  Namun kerana kekuatan semangat dan hikmah yang tersembunyi tanpa rasa segan siapa yang melintas di gerai berkenaan ditegur.  Dan... tiba masanya ditegur pada orang yang betul... Rezeki dia kerana saya beli buku ini dan rezeki yangbaik dapat memiliki buku ini.'suka duka pentas dunia'

1 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

babab.net