16 Disember 2010

Perasan

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia,

Perasan... rasanya ini adalah antara tajuk yang terpendek yang pernah aye catatkan... tapi tak lah masuk dalam Malaysia Book of Records... sebab tak dipertandingkan pun

Perasan atau ada sesetengah orang kata Perah Santan... dah habis santan tinggal hampas jadilah Hampehhh.

Apa nak cerita nih...

Yang sebenarnya dalam ingatan nak buat tajuk lain dan cerita pun lain, tapi bila dah cuit keyboard kat notebook 1Malaysia nih.. dah jadi lain pulak...

merapu lagi....

2 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

babab.net