FOLLOWER

21 September 2010

Ulasan dari Rusia / Terima kasih sudi singgah

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Agak lama juga tidak create entry... cuti panjang neh....
dah ada masa nih... curik masa sekejap nak buat entry baru
dalam masa tu semak juga komen dan ulasan bagi entry yang terdahulu...
nak kata apa lagi... kita dah mudahkan pengunjung untuk buat komen...
tetiba ada juga komen yang tak berapa berkenan di hati...

dalam entry Mood hari raya punya lah banyak komen...
suka sangat... tapi tak berapa faham sebab tak buleh nak reply, kenape
sebab aye tak paham bahasa Rusia... agak2 la..

berikut antara petikannya...
nak tengok lebih jelas... klik kat gambar tu... banyak lagi... malas nak layan.
akhir kalam, terima kasih juga kepada teman-teman yang sudi singgah dan tinggalkan jejak... tak sempat nak merayau balik... tapi akan cuba juga pi beraya dalam masa terdekat....

sekian, adanya...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.