FOLLOWER

12 Julai 2010

Jelajah Blog Bulan Julai - Ben Ashaari

Assalamulaikum dan salam sejahtera,


hai apa kes?...
tak semena-mena terasa pulak nak join jelajah blog oleh Mr Ben...
Jelajah bolog bulan Julai
agak lama jugak Mr Ben menyepi dari menjelajah blog ...

Jadi sempena bulan Julai yang tak der kena mengena
dengan Aye... nih... aye nak lah Mr Ben jelajah blog Aye yang tak seberapa nih...
Ntah apa yang istimewa dengan blog aye...
kadang-kadang lebih banyak entri yang merapu
... sebab dah kekeringan idea...

apa-apa pun Mr Ben tak pulak nyatakan kriteria apa yang melayakkan untuk dijelajah melainkan untuk hari ini... hanya 5 yang terawal akan dijelajah... tu jer... harap2 dapatlah masuk dalam senarai yerk...

sekian, selamat datang ke blog aye... wahai Mr. Ben
terima kasih.

4 ulasan:

  1. salam..
    hari tu ada komen kat blog saya..tapi lupa pula saya nak follow up balik blog ni..
    selamat mencuba untuk blog jelajah
    en.ben
    peace

    BalasPadam
  2. to mama JnJ,
    hm.. timasih...
    kerana masih ingat

    BalasPadam
  3. best juga kan join jelajah blog ni... glemer sket.. hihi

    BalasPadam
  4. to wan anie,
    boleh tahan la... nak kata glamer tak juga...

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.