FOLLOWER

14 Disember 2009

Keputusan carian terkini Hidup Berani Untuk Gagal


Gambar di atas memaparkan keputusan carian terkini bagi Hidup Berani Untuk Gagal pada 14/12/2009, jam 15.03, menggunakan browser Internet Explorer.  Sorry... AYE tak ade dan tak tau nak guna Mozila Firefox.  By the way, gambar dan keputusan tu untuk koleksi AYE jer... sebab kalau ikutkan syarat yang dikenakan oleh penganjur (Denaihati) antaranya adalah menggunan Mozila Firefox.

Kedudukan blog aye di tangga ke-10.  hmmm.... ada la skit rasa bangga.... Opps... bukan megah.... sebab aye baru jer berkecimpung dalam dunia blog ni...

Apa pun nak dapatkan maklumat lanjut mengenai contes ni... sila klik di sini
dan di sini ada citer sikit tentang citer aye....

~~~~
HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

5 ulasan:

  1. Nak lihat result yang lebih tepat kat http://www.google.com/ncr

    Keputusan result terkini di http://wawwi.com/hidup-berani-untuk-gagal/

    AJ dah update :-)

    BalasPadam
  2. to aminjohar,
    ye ke? okeh... yang tu semalam punya keputusan carian, bila cari hari ni... dah jadik lain plak.
    hu3

    BalasPadam
  3. Salam kenal..yup..rangking sentiasa berubah-ubah..tadi je baru check...blog sy masih dalam lingkungan 250...tapi sy tak kisah sebab saja nak memeriahkan cabaran ni..SEO ni memang saya tahap zero..huhu..:) Apapun..kisah akak ni memang best..suka baca..:)

    BalasPadam
  4. to blue...,
    thanks... teruskan membaca

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.