FOLLOWER

25 April 2009

Aku dan Temuduga EO

Salam buat semua,

Hmmm... at 22nd April 2009, actually my true birthday... (ha!) I was attend an interview as 'EO' at UiTM Shah Alam (BM PTAR1), quite funny and disguise... this 'place' has been as a place to meet old friend (like clubbing - just like club for person whose not reach their time yet)... I hope I'll understand this
....

Semasa menunggu,
Sampai lebih kurang pada jam 1.20 tengahari... masa interview sebenar jam 2.30 petang. Tak pe sampai awal boleh study (konon)... tapi silap gak sebab tak cukup bahan nak study... jadi discuss je ngan kawan2... then revise skit nota yang dibawa... hmmm rasa macam dan sedia.

Semasa temuduga,
.... masuk... relax jer... tiba masa nak jawab... eiii kenapa la tak kuar plak idea tadi... macam-macam jawapan... rasa macam dah okehhh... tapi tengok wajah panel... macam ada yang tak kene jer... huhuuhu.. kantoi la tu..

Selepas...
.. dah tak dapat la tu,.. tengok muka panel pun dah tahu... balik umah, sampai malam tunggu gak... tak der jawapan pun ...sudah lah... cuba lagi... lebihkan preparation....!!!!!

adios

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.