Memaparkan catatan dengan label Nuha. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Nuha. Papar semua catatan

27 Julai 2015

SEGMEN PENCARIAN SENARAI BLOG BULAN OGOS DAN SEPTEMBER OLEH NUHA

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


SEGMEN PENCARIAN SENARAI BLOG BULAN OGOS DAN SEPTEMBER OLEH NUHA


Bulan Julai sudahpun hampir ke penghujung.  Beberapa hari lagi akan masuk bulan Ogos dan seterusnya bulan September... dan begitulah bulan-bulan yang berikutnya saling bergantian mengikut giliran seperti yang telah direncanakan oleh manusia.

YangBaik kan... kalau tak join segmen memang rasa tak lengkap.  Bukan apa selain untuk menambah entri dapat juga menambah kenalan dari kalangan rakan blogger.  Ada blogger baru dan blogger otai. Bezanya, jarang sangatlah blogger otai nak join segmen. 

Tak mengapa lah itu hak privasi masing-masing tak perlulah kita pertikaikan apa yang orang suka atau tidak suka.

SEGMEN PENCARIAN SENARAI BLOG BULAN OGOS DAN SEPTEMBER OLEH NUHA

SEGMEN PENCARIAN SENARAI BLOG BULAN OGOS DAN SEPTEMBER OLEH NUHA


Kepada rakan blogger sekalian, jom klik banner di atas untuk menyertai SEGMEN PENCARIAN SENARAI BLOG BULAN OGOS DAN SEPTEMBER OLEH NUHA.

Segmen ini berlangsung selama 24 jam sahaja dan akan tamat pada 11.59 pagi 28 Julai 2015.

Apa lagi... klik banner di atas untuk join segmen.



6 Jun 2015

Mini Giveaway By Nuha

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Mini Giveaway By Nuha.  Masih lagi join giveaway anjuran rakan blogger.  Kali ini giliran Nuha pula anjurkan mini giveaway.  Seperti YB juga Nuha sebelum ini selalunya join giveaway anjuran rakan blogger.  Namun naluri seorang blogger kan... asyik join giveaway blogger lain jer tak best juga.  YB kurang pasti pula Mini Giveway ini yang keberapa Nuha telah anjurkan.

Celoteh banyak pun tak siapa nak baca.  Jom kita tengok ada apa dengan mini giveaway by Nuha.


http://www.nuhahayati.com/2015/06/mini-giveaway-by-nuha.html

Mini giveaway ini berlansung mulai 1 hingga 7 Jun 2015.  Tinggal satu hari lagi.  Masih sempat rasanya kepada rakan blogger yang hendak turut serta.

Klik banner di atas untuk join sebagai tanda sokongan kepada rakan blogger, Nuha.

Hadiah yang ditawarkan agak lain sikit iaitu 30 RESEPI JUADAH BERBUKA PUASA. Sesuai sangatlah untuk bulan puasa yang bakal tiba. 

Apa tunggu lagi, hadiah dah tahu.  Cepatlah klik banner di atas... cepat!!!


babab.net