Memaparkan catatan dengan label Lin Handmade Greetings Cards. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Lin Handmade Greetings Cards. Papar semua catatan

15 Januari 2015

2014 Year End Blog Giveaway!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


2014 Year End Blog Giveaway!

2014 year end blog giveaway anjuran Lin Handmade Greetings Card  blog kraftangan yang memaparkan kraftangan menggunakan kertas yang menarik.

Banyak kali juga Lin membuat giveaway, biasanya ringkas saja.  Sesiapa yang nak join senang sangat.  Tinggal lagi masa dan minat untuk join giveaway.  Bukan susah, kalau dah malas sangat atau tak sempat sangat tempek banner kat entri kemudian linkkan gambar dengan entri penganjur, tinggalkan komen... dah siap!

Tetapi seboleh-bolehnya buatlah entri panjang sikit sebagai penghargaan kepada penganjur atas peluang yang diberikan kepada kita untuk buat entri.  Untung-untung dapat juga sedikit trafik dari blog penganjur jadilah.

2014 year end blog giveaway berlansung mulai 5 Disember 2014 lagi.  Simpan draf entri punya lah lama tengok-tengok hari ini hari terakhir.  Agaknya masih sempat lagi tak?  

Klik banner di atas untuk menyertai (masih sempat lagi nie), atau paling tidak untuk melihat tutorial kraf dari kertas yang sangat menarik.

Selamat berusaha kepada semua.




9 Disember 2013

Lin Handmade Greetings Card Blog Giveaway | November - Disember 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera






As you can see at the photo above, for the end of the year giveaway, I'll be giving away two Japanese hand-bound books that I made recently. It's a very simple design, no heavy decorations....just keeping it simple and nice. Focusing more on the decoration at the sides of the book and also on the pattern paper itself that has Japanese motifs.  
(Ayat salin dan tampal dari blog asal - supaya maksudhnya tidak lari :P)


Kepada yang berminat, dapatkan maklumat lanjut dengan klik pada gambar di atas. 

Giveaway ini dijangka tamat pada 1 Januari 2014.

Selamat mencuba kepada semua.

suka duka pentas dunia

*p/s:  Berharap sangatlah kali ini buku di atas tu sampai ke rumah.  
Boleh kan?

=)



5 Ogos 2013

August 2013 Blog Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


August 2013 Blog Giveaway

Giveaway ke-8 untuk tahun 2013 oleh blogger Lin Handmade Greeting Cards.

Di antara hadiah yang bakal dimenangi adalah:

1. 8 jenis ribbon bercorak.
2. 6 keping kertas kraf.
3. 10 keping kertas putih bercorak.
4. 5 paket kertas quil pelbagai warna.
5. 1 unit template bulat.
6. 1 unit jarum quil.

Langkah mudah untuk menyertai giveaway ini sila klik pada gambar di atas.

Giveaway berlangsung sehingga 1 September 2013.

Sekian. 


babab.net