Pengikut

22 Julai 2021

Segmen Wanna Be My GFF by AO

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Wanna Be My GFF by AO


Setelah sekian lamanya menunggu masa untuk berbloging semula... tibalah saat dan masanya untuk akak buat entri segmen.  Siapa sangka dah la dok kering idea tiba-tiba dapat idea pula.  Bukan sebarangan idea nie,  Idea join Segmen Wanna Be My GFF by AO.

Segmen anjuran Alien Oren sempena kemunculan Kepada Sesiapa.  Nak tahu apa maksud Kepada Sesiapa tu... klik banner di bawah.


Segmen Wanna Be My GFF by AO

Kelebihan menyertai segmen ni;


Kelebihan yang ke-4 paling menarik.  Korang kena join baru tau apa perasaannya 
  1. 3 Peserta terawal akan mendapat hadiah HEADER BLOG
  2. Setiap peserta akan menjadi Featured Blogger di Podcast Kepada Sesiapa
  3. Untuk peserta yang berada di sekitar Shah Alam, AO akan bagi hadiah special untuk korang. (terhad kepada 2 peserta sahaja, jika lebih pemilihan akan dibuat secara undian di Random Name Winner)
  4. Korang akan dipilih untuk ditemu bual bersama AO bagi sesi perkongsian di dalam podcast Kepada Sesiapa.

Segmen ni akan berlangsung selama TIGA MINGGU bermula 21 Julai sehingga 11 Ogos 2021.
Tempohnya masih panjang, adabaiknya korang join sekarang sebelum terlupa atau sebelum tempohnya tamat.


Terima kasih.  Jom join Segmen Wanna Be My GFF by AO.

15 ulasan:

  1. Selamat bersegmen. Lewat sikit nak join segmen ni.

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen.
    Menarik!

    BalasPadam
  3. wah!!! terima kasih sudi meriahkan segmen kecilan kita ^_^
    semoga terus maju jaya dalam dunia blogging!

    all the best!

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum, salam singgah daripada saya, yang join jugak segmen ini... Best of luck...

    https://www.shikinrazali.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    BalasPadam
  5. Ika datang dari segmen yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    BalasPadam
  6. Selamat bersegmen kak. Semoga ada rezeki terpilih nanti :)

    BalasPadam
  7. Selamat bersegmen kak zarida..Good luck!

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Powered By Blogger