19 Mei 2021

Happy Birthday Giveaway by Abam Kie

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Happy Birthday Giveaway by Abam Kie



Happy birthday Abe Kie. Semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan dipanjangkan umur dalam keberkatan.

Wah sama pula bulan kelahiran kita yer.  Sama-sama lahir bulan Mei, beza tahun dan tarikh ajer kan?  Birthday Abe Kie ke berapa nie?  Korang nak tahu kenalah baca entri ni sampai habis.  Jangan risau entri ni pun tak panjang mana... seciput jer dah sampai ke ending.  

Jom tengok banner Happy Birthday Giveaway by Abam Kie



Klik banner di atas untuk join giveaway Abe Kie.  Nanti korang tahulah berapa umur Abe Kie.  Sebenarnya kita nak bagi tahu juga nie... kebetulan sama pula umur kita dengan Abe Kie. hehehe

Okey.  Jom sama-sama raikan birthday Abe Kie.  Mana tahu ada rezeki boleh dapat hadiah topup.




10 ulasan:

  1. Assalamualaikum. Terima kasih kerana sudi menyertai GA yang Abam Kie anjurkan. Senarai peserta sudah dikemaskini di entri GA. Boleh pi check deh. Good luck and all the best!

    BalasPadam
  2. Semoga ada rezeki akak menang salah satu hadiahnya. Aaminn...

    BalasPadam
  3. Good luck ye! Nanti nak join gak. Nak tau gak umu Abam Kie. Hehe

    BalasPadam
  4. good luck ..singgah sini
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2021/05/happy-birthday-giveaway-by-abam-kie.html

    BalasPadam
  5. semoga berjaya kak.. all the best..
    kepada sesiapa ingin buat korban online boleh ke cuba Korban Aqiqah
    aqiqah anak
    solat tahajjud
    doa aqiqah
    jenis wakaf

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.