Cari Blog Ini

Pengikut

12 April 2021

Ramadan 2021

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


RAMADAN 2021


Alhamdulillah.  Ramadan datang lagi dan bersyukur sungguh-sungguh kerana masih berpeluang jumpa Ramadan pada tahun ini serta dikurniakan kesihatan yang baik.

Selain dari bersama keluarga, Ramadan kali ini merupakan tahun pertama sambut Ramadan bersama team Sysfel dan leader hebat dalam Sysfel. 

Perasaan teruja pastinya nak sambut dan raikan Ramadan tahun ini.  Sahur ringkas bersama suami dan anak-anak dan Tadarus...ini dah wajib 


Ramadan bersama Sysfel


Ramadan bersama Sysfel


Sudah masuk dalam senarai juga supplement wajib yang mesti diambil semasa bersahur iaitu #cberries. Malam ni sebelum tidur dah ambil Jamu Harmoni Sysfel.

In shaa Allah dengan supplement ni badan akan lebih bertenaga sepanjang hari walaupun berpuasa dengan urusan bekerja serta urusan keluarga.  Puasa pun kena jaga kesihatan juga.

Semenjak join Sysfel beberapa bulan lepas... dapatlah merasa duit bonus hasil daripada jualan runcit. Alhamdulillah, yang penting usaha berterusan dan sentiasa peka dengan tuntjuk ajar leader yan tak pernah jemu bagi panduan.  Banyak mana kita berusaha banyak itulah hasilnya yang akan kita dapat.

Best sangat join Sysfel walaupun masih baru beberapa bulan mengenalinya.  Hidup lebih teratur dari sebelum ni sebab ada circle selalu ingatkan bab jaga masa, energy dan emosi. Takder lah mood asyik kelaut jer.  Ada juga masa kita rasa down tetapi cepat pulih kembali sebab adanya leader yang memberi semangat dan sentiasa ambil peduli masalah kita.

Sikit lagi, In shaa Allah dapatlah sambut raya dengan emas free dari Sysfel.  Bukan biasa-biasa nie.

Jaga diri, jaga kesihatan. Be yourself . Ramadan Kareem


#zaridaishak #sisfeltitanium #sysfel #titaniumrichgroup #sysfelconsultant #sysfelperak #sysfeltronoh #sysfelseriiskandar #sysfelbota #sysfelbatugajah

Terima kasih, Ramadan 2021.

5 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.