FOLLOWER

17 Oktober 2017

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤


Hari yang ceria ini, jom kita raikan dengan menyertai giveaway dari rakan blogger.  First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤ diberi nama pada giveaway ini.  Menawarkan hadiah hebat berupa  facial foam, toner, lotion, hair mask, facemask, liquid powder, dan macam-macam lagi yang dimasukkan dalam satu kotak.  



First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤


Untung sungguh siapa yang terpilih kelak.  Seperti biasa juga motif utama menyertai giveaway ini bukanlah hadiahnya (poyo jer kan 😏) .  Sebab kenyataan macam nilah yang selalunya akan sudah lama tidak terpilih sebagai pemenang... dush dush dush 💥💥💥

Korang janganlah takut pulak nak join.  Akak memang suka join giveaway terutama bila idea menulis tak berapa nak menjadi... jadi bila ada peluang dan ruang giveaway ni kira penyelamat akak lah menarik trafik dari korang semua... heheheh

Giveaway tamat pada 20 Oktober 2017.... ada berapa hari lagi?

Jomlah kita meriahkan giveaway nie.  Klik banner di atas untuk turut serta dalam  First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤



4 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.