FOLLOWER

20 Oktober 2017

1ST ANALIFESTYLES GIVEAWAY

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


1ST ANALIFESTYLES GIVEAWAY



Meraikan kawan-kawan di alam maya yang tidak pernah berjumpa mahupun dikenali terdahulunya. Itulah istimewanya dunia blogging.  Kita mampu mengenali secara maya sesiapa saja.  Terpulang kepada kebijaksanaan kita dalam memilih rakan untuk diikuti asalkan yang tidak memesongkan akidah kita.  STOP!

Tak maulah celoteh panjang pula...suka pula kita nak maklumkan 1ST ANALIFESTYLES GIVEAWAY dianjurkan sempena meraikan balik blog ana yang dah lama tak buka ni, ana nak buat satu simple giveaway untuk semua followers ana. Kepada semua yang nak join tu boleh cepat-cepat repost entry ini ye.


Syarat penyertaan:

1. Follow blog ana ANALIFESTYLES

2. Like facebook page ana CUCKOO-PAGE

3. Follow instagram ana  RAIHANARAMLAN

4. Repost entry ini 



Hadiah

1. Beg makeup X3

2. Buku Nota yang comel X2

3. HADIAH SPECIAL!!!  * Untuk peserta awal & akhir


Good luck untuk yang nak join, simple je giveaway ni, tapi join kalau berminat ye :)


Jom ramai-ramai kita meriahkan semula blog ana dengan menyertai  1ST ANALIFESTYLES GIVEAWAY

7 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.