FOLLOWER

22 Mac 2012

Louis Vuitton menari-nari

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Percaya atau tidak si Louis Vuitton tu... boleh menari-nari kat blog nih..
Jangan terkejut dan jangan pula buat-buat tak tahu  
Louis Vuitton tu bukan sahaja nama orang tetapi juga nama bagi beg berjenama dan berkualiti tinggi

sebelum celoteh panjang... beg Louis Vuitton ini menari-nari kerana adanya wuuhuuonline.com sumbangan nuffnang untuk blog Yangbaik... dan ada contest juga untuk memiliki Louis Vuitton... cepat...


Terkejut... oppocot!!
Tanpa segan dinyatakan bahawa beg Louis Vuitton memangnya antara beg idaman sejak dulu lagi
Tetapi masih belum memilikinya... belum cukup syarat... 

Beg Louis Vuitton menjadi milikku jua...
angan-angan mesti ada
kalau tiada angan-angan macam mana nak dapat... Kan? 

Buffered Earning di Nuffnang pundah berakhir dan belum lagi berganti...
kebiasaannya patah tumbuh hilang berganti... tetapi ini.... dah dua hari... menyepi jer..

...
.

2 ulasan:

  1. *drooll* dah lama nak tivoli bag tu.. :( nak join la contest ni gak.. ;p

    BalasPadam
  2. to miss daya,

    jom join sekali... kot2 ada rezeki..

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.