FOLLOWER

10 Oktober 2011

Bunga angkasa versi 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Dah sekian lama simpan video klip bunga angkasa nih dan buat 'ring tone' juga.  Sampaikan anak2 pun dah terhafal dengan lirik lagu nih... kalau dulu tak berapa layan sangat la... kononnya lagu dalam kategori 'rock keras'.   Tetapi keistimewaan penyanyi itu telah menggugat segalanya.

Hebat sangat ke penyanyi tu... sampaikan boleh menggugat 'yangbaik' dan sehingga dijadikan sebagai ringtone ... yang sebetulnya ''yangbaik'' pun tak lah hebat mana tak glamor pun ... cakap jer tinggi menjulang...cakap banyak tak moh... meh layan






maaf lah... video ni memang berat... kalau agak link sopan santun macam siput sedut  ker.. tak pun miring macam ketam... alamatnya memang lambat tak pun tak dapat ... ini pun sedang 'upload' video tak habis-habis lagi...

Dah pusing keliling merata facebook dan twitter... tinggal lagi tak tahu guna skype... kalu tidak ntah ke mana hala jer...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


dan... akhirnya... setelah hampir setengah jam ... video tu tak juga 'upload' ... maka dibatalkan saja niat...

Sekian..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.