FOLLOWER

19 Julai 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

Assalamulaikum dan selamat sejahtera,


Jom... sertai Segmen : Teringin menjadi blog rakan blogger ? Teringin kan?  nyanyi lagi Shima jap... heheh nyanyi lah sendirik...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LATAR BELAKANG BLOG
latar belakang blog ni kadang-kadang tak menentu ikut mood pemiliknya, agak2 berkenaan dengan template tu lama la skit.... agak2 dah bosan tukar lak kaler lain... dushhh! bukan lah...
 
Yang sebenar-benarnya tarikh asal bila blog ni dimulakan tak ingat sebab dah terdelete entry yang terdahulu dan yang mula-mula buat.  sebab-sebab terdelet tu sebab gatal tangan nak delete... dah tu nak cari balik tak jumpa.  Cuma yang boleh dikatakan blog ini dimulakan pada awal tahun 2008, setelah habis cuti bersalin anak kedua.  jeles ngan kawan-kawan depa dapat masuk kursus asas internet pass tu dapat buat blog.  Okeh aye challenge diri aye sendiri untuk buat blog sendiri dan hanya berguru dengan majalah PC jer.
 
Tujuan asal buat blog tak berapa jelas tetapi bila dah mula buat blog nih... sesekali terbabas juga, kenapa?  ... tak tau mungkin sebab tak kuat pendirian kot... tetapi matlamat nye jelas cuma tak dapat nak explain kat sini... Sorryy
 
Idola dalam berbloging... ramai antaranya penganjur segmen ni, walaupun dia buat blog kemudian dari blog ini (yang baik tapi tak berapa baik nihh) tetapi banyak ilmu dan kekuatan yang diperolehi darinya.  Walaupun kadang tak berapa juga beberapa segmen atau artikel tetapi bukan rugi kalau ikut kan?
 
Kenapa blog yangbaik patut disinggah setiap hari?  Tak tau kenapa .. sebab dulu memang selalu update blog setiap hari dalam satu hari ada 2 atau 3 kali update. Tetapi lepas ni rasanya tak dapat nak update sangat sebab kerja luar biasa dok menunggu.  Walau apa pun aye akan cuba update cerita dan pendapat terkini aye tentang sesuatu isu termasuk pandangan peribadi dan kisah-kisah sekitar yang boleh dijadikan panduan.  SINGGAH SELALU!
 
tU jERR..Lepas ni... tunggu dan lihat jer lah
 
Syarat-syarat nak jadi rakan blogger?... klik di SINI
 

2 ulasan:

  1. singgah dari segmen BA..
    keep on blogging ya :)

    BalasPadam
  2. salam

    setelah setahun off dari aktif didunia blog - teman kembali nak mengaktifkan diri....

    jom ke blog jinggo

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.