24 April 2011

Dapat Gelas Ferrari dengan Shell Helix Motor Oils

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

STICKY POST - ENTRY TERKINI DI BAWAH...

Gelas Kejuaraan Ferrri boleh didapati dengan sebarang pembelian minyak pelincir Shell Helix, hanya dalam satu transaksi.  Dapatkan keterangan lanjut mengenai gelas-gelas yang amat eksklusif ... hanya untuk pembeli minyak Shell Helix sahaja di www.shell.com/glasses


3 biji gelas percuma dengan pembelian Shell Helix Ultra 4L, 2 gelas dengan Shell Helix HX7 4L dan 1 gelas dengan Shell Helix HX5 3/4L.


Walau apa pun jenis minyak di atas pastikan minyak berkenaan adalah sesuai dengan kereta anda...hanya kerana sebiji gelas jangan jadikan kereta anda sebagai mangsa... tanyalah kepada yang pakar dan pastinya jujur memberi penerangan bukan kerana mencari untung semata-mata.  Tentu menjadi persoalan di sini, macam mana kita nak kenalpasti orang itu jujur atau tidak... terpulang kepada kebijaksanaan kita dan jangan biarkan orang mempermainkan kita.


Heh!... iklan bercampur baur... macam rojak pasembur pecal segala...

okeh meh tengok pulak antara kejayaan Pasukan Formula One Ferrari dari tahun 1952 hingga 2007.

weh ... terlupa pulak... tempoh promosi adalah mulai 8 April 2011 hingga 30 Jun 2011.  Ada 6 jenis gelas semuanya seperti gambar di atas sekali dan mengikut tahun kejuaraan seperti gambar di atas nih...Korang pakai minyak 'hitam' jenis apa pula? Kalau sudi kongsikan pengalaman guna minyak 'hitam'. 

Sekian.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

babab.net