FOLLOWER

29 Julai 2010

Buat sahabat yang berkunjung di facebook

Assalamulaikum dan salam sejahtera,

kepada sahabat-sahabat yang berkunjung ke facecook aye
mohon maaf banyak-banyak
kerana sudah lama tak buka muka buku
kerana apa?
jangan ditanya
hasrat hati nak tutup jer...
tapi tak sampai hati...
mungkin ... tungggu jer lah...
ada mood nanti aye buka lah muka buku tu....
untuk itu buat masa ini cerita terkini
hanya ada di blog ini.... http://yangbaik.blogspot.com/
jangan ditanya kenapa yangbaik....
memang banyak makna dan pengertiannya
biarkan aye sendiri yang menyimpannya...


sekian...

4 ulasan:

  1. aye pun sama..
    cadang nak tutup FB
    tapi belum kesampaian masa tu..tunggu lah.

    BalasPadam
  2. saya pun...

    pasni nak berehat dengan dunia maya..insyaAllah.

    BalasPadam
  3. to cikgu jinggo,
    dok pikir yer... nak buat keputusan... apa2 pun semoga dapat keputusan yang terbaik...

    BalasPadam
  4. to cikgu Ri,
    la plak... dah nak pencen ker nak jumpa maya karin... hehehe

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.