FOLLOWER

15 Jun 2010

Aduyai.... Mengapa Sukar Difahami?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
lari sekejap .... dari kemalasan hehehe... sebab hari ni dapat mood baru dan tukar cat baru... walaupun seketika tadi... seperti dihentam secara tidak sengaja... cuma perasaan jer kot...

Ada pepatah selalu kita dengan dan mungkin juga sekarang ni orang dah tak kisah sangat... "Orang memberi kita merasa, Orang berbudi kita berbahasa"... terbalik yek... lebih kurang macam tu lah bunyi nye... tak sempat nak tengok kamus...

Perasaan orang kita memang tak boleh baca
kalau boleh baca kira hebatlah tu...
Hari ini orang bagi sesuatu kepada kita... kita ucapkan terima kasih...tetapi haruskah atau wajib kerrrr.... kita balas balik pemberian orang tu dengan pemberian jugak????

Memang tak paham la...
Ntah!... rasa macam nak bercerita tapi tak sampai hati plak...
apa2 pun Aye nak ucapkan terima kasih kepada semua yang sudi meluangkan masa lepak2 kat blog nih... sebulan dua nih... atau mungkin lebih... perjalanan cerita kat blog nih mungkin lembap skit... sebab memang dalam situasi kurang mood untuk berbloging.... nak mengarang ke, nak mengerah idea ker... bak orang sekarang kata .... takder perasaan la...

Sekian.

6 ulasan:

  1. salam,

    layan bola world cup jap...dalam malas ada rajin...itu tandanya nak berjaya.

    BalasPadam
  2. to Cikgu Ri,
    hm.... tak tengok bola lerr.... ntah apa perkembangan pun tak tau... peeening nih...

    BalasPadam
  3. yg lebih baik..memberi tanpa mengharap kan apa2 balsan..

    BalasPadam
  4. to nazz,
    itulah yang sebaik-baiknya

    BalasPadam
  5. saya baru je citer pasal apa kita hilang mood untuk berblogging hehe

    BalasPadam
  6. Good post however , I was wondering if you could ωrite a litte more οn this ѕubject?
    I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more. Thank you!

    Also visit my web site fast way to treat heartburn

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.