FOLLOWER

6 Oktober 2017

Lama tidak menulis kerana merajuk?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Lama tidak menulis kerana merajuk?


Sejak kebelakan ini, minat menulis tidak berapa nak hadir.  Hadir separuh jalan lalu berhenti.  Tengok blog pun seperti kosong.  Lama tidak menulis bukan kerana merajuk tetapi kerana mood nak menulis tidak berapa nak datang... Idea ada tetapi tidak dapat masa yang sesuai untuk dikembangkan. kadang-kadang idea itu terbantut kerana masa tidak mengizinkan.  Ini agaknya yang dikatakan bukan blogger sejati.

Koleksi peribadi

Suatu ketika dulu, ketika blog ini mula-mula diwujudkan... banyak sangat idea.  Pantang ada isu... terus saja buka blog dan tulis.  Ada saja yang dijadikan bahan tulisan.

Sekarang tak berkesempatan berbuat demikian.  Tetapi sedang mencuba kembali mengasah bakat itu supaya tidak terus pudar di telan usia.


Terima kasih kepada awak semua yang sudi berkunjung ke blog ini, meninggalkan jejak dan membaca entri ini Lama tidak menulis kerana merajuk?

💝

6 ulasan:

  1. samalah, walaupun bukak blog tiap hari tapi takdak benda nak diceritakan haha, blogwalking jelah hihi

    BalasPadam
  2. Eh! samalah kita.

    Lately ini tiada lagi satu hari satu entry.

    BalasPadam
  3. Tak apa... saya juga sama... bila tak ada idea tu, fokus kat blogwalking je...

    BalasPadam
  4. Akak pun baru je mula nak berblog semula, tu pun selepas buat makeover sedikit pada blog,.. nak kuatkan semangat untuk berblog semula..

    BalasPadam
  5. do follow blog ni, jom la bw blog akak..

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.