27 Mac 2012

Apa sebenarnya

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


masih lagi dalam mood kurang memuaskan.  Puas cari di mana silapnya ke mana hilangnya mood.  Hampir saja mood jadi tidak stabil.  Namun dikuatkan juga jejari yang tak berapa runcing ini menekan button pada keyboard comel ini.  Entah beberapa kali tersentap kerana button 'f' telah dirosakkan oleh si montek. hehehe


Yangbaik tahu entry ini tidak seberapa dan tidak semeriah cerita lamaran awal ashaari atau cerita majlis perkahwinan mereka pada bulan Mei ini.  atau juga kisah mawi dan keluarganya di rompak.


tulisan ini sekadar mengisi ruang kosong malam ini memandang buffered earning pun dah beberapa hari kosong tiada kempen yang menjejakkan kaki.  Bila lagi nuffnang nak meletakkan kempen di buffered earning neh???  Puaslah jerit kat sini... kalau entry tak seberapa tak tau siapa yang nak baca atau singgah bagi komen.


sekian dulu... celoteh panjang-panjang tanpa ujung pangkal cerita memang tiada makna...tetapi lebih bagi daripada dok buat 'ketupat' tak tentu pasal .. raya pun lambat lagi.

(^_^)

2 ulasan:

  1. all the best ^___^utk give away RM5K

    share n ping kat >> Rakan Blog jugak yerk.....
    google 8 sebab kena join Rakan Blog.k

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

babab.net