4 Ogos 2011

Golden Churn punya cerita pulak

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

kredit picture to DTS
(DTS ambil di mana tu memang tak tau, tapi yang aye tau gambar ni ambik kat DTS... )


Akhirnya terjawab sudah alkisah tentang status halal dan haram mentega Golden Churn.  dan memang sahlah mentega Golden Churn itu haram untuk orang Islam kerana mengandungi DNA 'kerbau pendek'. 

Nasib baik dan seingat aye lah... memang tak pernah guna, tapi jumpa tu pernah la kot ... kat TESCO ke kat GIANT... tak pasti pulak....

Mentega ni (Golden Churn) memang tak pernah guna, sebab bila buat kek atau kueh, biasanya kita orang (aye dan mak aye dan adik2 aye) guna marjerin Planta tak pun marjerin Daisy sesekali ada la marjerin keluaran Felcra, apa ke namanya dah tak ingat pulak... Dah dekat nak raya ni... ehhh dekat eh... belum seminggu puasa lah...

Well, semoga kita semua terpelihara dari segala ancaman musuh yang nampak dan tak nampak...

Selamat berpuasa!

2 ulasan:

  1. follow sini..semuaceritacena.blogspot.com..
    jemput follow sy balik yeee

    BalasPadam
  2. Salam Ramadhan 1432H
    Syukur alhamdulilah .......
    Semoga Ramadhan kali ini mendapat keberkatan.......amin.....kak ita dah singgah dan follow...sudi-sudi lah singgah kat blog kak ita ya..TQ.....i like....selamat menjalani ibadat puasa

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

babab.net