FOLLOWER

1 Februari 2011

CD khurafat dah keluar!

Selamat sejahtera 1Malaysia,


CD Khurafat dah keluar?... Kenape tak tengok kat panggung jer... Tengok kat panggung lagi best giler..gempak habis, dengan sound effect yang debum.  Silap2 dapat tengok 'wayang percuma'...

Bab pi panggung lagi satu hal.  Aye memang dah lama sangat tak ke panggung wayang. Last pergi pun masa sekolah, itu pun pergi dengan kawan2 tengok cerita Azura... beli tiket dan tambang bas guna duit belanja sekolah... jenuh menyimpan... sekarang ni dah besau panjang walaupun dah kerja... dan dah kahwin jugak... tak berapa minat le... sorri yer... pengalaman masa tengok cerita Azura tu... dah cukup ... mengajar erti hidup... tak sanggup nak diulangi lagi... stop kat sini.

heh.... ini nak cerita tentang CD pulak... kalau CD cetak rompak mungkin dah berlambak kat pasaran sekarang... pergi jer kat pasar malam... tak pun ka kedai CD di kawasan 'gelap' pasti ada... Opsss jangan salah faham pulak... aye bukanlah dari kalangan peminat CD cetak rompak ... tak puas nak tengok...

cerita jer nak cari CD filem Khurafat... tapi sebenarnya aye ni kalau nak tengok bab seram sejuk... nih... memang rasa seram sejuk jugak... tengok dengan bantal jer la... hikikikik...

layan...

6 ulasan:

  1. betul tu tengok kat panggung lagi best dengan sound semua baru feel... unless kat umah ada screen sebesar alam lain cite laa :D
    kuman "SPACE 1999 at80% !!." Entry

    BalasPadam
  2. salam

    belilah yang asli...
    jangan bersengkongkol dengan lanun ~

    BalasPadam
  3. to kuman,
    hee... tengok kat rumah punbest jugak buleh guling2 lagik.... :p

    BalasPadam
  4. to manje,

    ha ahh... betoi tu..

    BalasPadam
  5. xde ms nk tgk kat panggung..kene beli cd gak la

    BalasPadam
  6. to norfa,

    so... moh le cri cd... ori tau

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.