ADIANIEZ GIVEAWAY : RIANG RIA DARA BERDUA

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia,





TEMPOH GIVEAWAY :

17.1.2011 @ 4.17 pm hingga 23.2.2011 @ 9:20 pm
(ni tarikh & masa dara berdua dilahirkan)

Syarat wajib :

1.sila follow blog ini & add blog ni di bloglist anda - http://adianiez.blogspot.com/

2.sila tempek banner giveaway di atas tu kat sidebar blog anda, link kan ke post ni - http://adianiez.blogspot.com/2011/01/adianiez-giveaway-riang-ria-dara-berdua.html

3. sila buat satu post tentang giveaway ni dgn tajuk ADIANIEZ GIVEAWAY : RIANG RIA DARA BERDUA dan tempek banner giveaway di awal entry anda dgn link ke post ni - http://adianiez.blogspot.com/2011/01/adianiez-giveaway-riang-ria-dara-berdua.html

4.tinggal kan komen pernyertaan anda kat sini - nak email address korang sekali ye.

Syarat tak wajib, sunat jer :

- cadangan hadiah: 
1.  alphabet nama crosstitch - akan aye tunjukkan contohnya berserta harganya nanti, atau
2.  dapatkan pakaian cantik2 dari Izzahkids - boleh beli online juga... nak tempek gambar baju2 tu tak sampai hati pulak sebab banyak yang cantik2 lagipun nampak macam tengah buat sale tu... 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
So... kepada kawan-kawan yang ingin turut serta dalam giveaway ini... jangan segan-segan terus ke link berikut - http://adianiez.blogspot.com/2011/01/adianiez-giveaway-riang-ria-dara-berdua.html untuk mendapatkan maklumat dan keterangan lanjut...

cepat... dan cuba jangan tak cuba...


berikut adalah antara hadiah-hadiahnya...

•blog header - tajaan Kak Yong
•1 set of blog signature & watermark - tajaan AdianiezShoppe & Kak Yong
•1 kain batik sarawak, pengurut kaki, 1 pek herba sauna, lilin wangi dan craft box - tajaan AdianiezShoppe












.

2 Ulasan

  1. hai aye. aida terjah. yes, if dpt inform price and gambo lagi best. after all, aida memang minat xstitch!!! just 2 perkara di bawah.
    1- banner kat post tu aye link kan yer...
    2- tak dpt cek list aye follow. nanti visible kan bleh?

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.